Σε κλειστό κύκλο πραγματοποιήθηκε το 9ήμερο μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή «Super Κατερίνα» το περασμένο Σάββατο τελέστηκε το μνημόσυνο στο Κοκκινοχώρι Καβάλας με τη σύζυγο, την κόρη, τον αδελφό και ελάχιστους φίλους του τραγουδιστή.

Μετανομάζεται δρόμος στο πατρικό του

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του χωριού, Χρήστος Διαμαντίδης ήταν επιθυμία της οικογένειας να πραγματοποιηθεί το μνημόσυνο σε στενό κύκλο, ενώ η σύζυγός του που είναι σε κακή κατάσταση αναχώρησε χθες το βράδυ για τη Θεσσαλονίκη. «Σκεφτόμαστε να δώσουμε το όνομα του Βασίλη Καρρά στον δρόμο μπροστά από το πατρικό του», υπογράμμισε.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, η σύζυγος και η κόρη του πήραν μία σημαντική πρωτοβουλία και έδωσαν χρήματα σε εστιατόριο της Αθήνας για να ετοιμάσει φαγητό σε 100 οικογένειες που το είχαν ανάγκη, ενώ σε εκείνες που υπήρχαν παιδιά, έδωσαν παραπάνω λεφτά για να μπορούν οι γονείς να αγοράσουν στα παιδιά τους παιχνίδια.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Το τραγούδι του Βασίλη Καρρά στην εντατική

Ο αείμνηστος Βασίλης Καρράς ταλαιπωρούνταν με τα σοβαρά προβλήματα υγείας του αρκετούς μήνες. Ωστόσο, στις περιόδους που ένιωθε καλύτερα δεν έπαυε στιγμή να νιώθει κοντά στο τραγούδι, που τόσο αγαπούσε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την εκπομπή «Super Κατερίνα», το καλοκαίρι επιδεινώθηκε η κατάστασή του και είχε μπει τρεις φορές στην Εντατική.

«Σε μία από αυτές τις φορές, έγραψε ένα καταπληκτικό τραγούδι, ένα μυθικό τραγούδι όπως μου περιέγραψε άνθρωπος από το περιβάλλον του. Όταν το ολοκλήρωσε, πήρε τηλέφωνο τον πολύ καλό του φίλο, τον Νίκο τον Μακρόπουλο. Ο Βασίλης Καρράς είχε πολλούς φίλους, στην καρδιά του όμως είχε λίγους και ένας από αυτός ήταν ο Νίκος Μακρόπουλος.

Ήταν αρχές Σεπτέμβρη όταν πήγε και τον είδε ο Νίκος και του είπε να το βγάλει. Το έχει έτοιμο, όμως επειδή έγινε αυτό το αναπάντεχο δεν ξέρω τα σχέδιά του, ίσως το 2024 να το κυκλοφορήσει. Είναι ένα τραγούδι που θα λατρέψει ο κόσμος», αποκάλυψε η δημοσιογράφος της εκπομπής.