Ο πρώην Βρετανός πρωθυπουργός και νέος παρουσιαστής του GB News, Μπόρις Τζόνσον θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα για το νέο έτος, ωστόσο το μόνο που κατάφερε ήταν να γίνει περίγελος εξαιτίας των ατίθασων μαλλιών του.

Στο βίντεο για το νέο έτος που δημοσίευσε με δική του πρωτοβουλία αφού κανείς δεν του το ζήτησε, όλα πήγαν λάθος, καθώς ο Μπόρις Τζόνσον εμφανίστηκε με πιο ατημέλητο λουκ από αυτό που έχει συνηθίσει με αποτέλεσμα να καταφέρει να γίνει περίγελος των social media, ενώ έμοιαζε αγουροξυπνημένος.

Ο Τζόνσον ανακοινώθηκε ως νέος παρουσιαστής του ραδιοτηλεοπτικού φορέα τον Οκτώβριο, όταν όπως είπε θα δίνει «αληθινές και ξεκάθαρες απόψεις για τα πάντα, από τη Ρωσία, την Κίνα, τον πόλεμο στην Ουκρανία … μέχρι τις τεράστιες ευκαιρίες που μας περιμένουν».

Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας θα ενταχθεί στο δεξιό τηλεοπτικό κανάλι ως «παρουσιαστής, δημιουργός προγραμμάτων και σχολιαστής» κάποια στιγμή το 2024 και θέλησε να προμοτάρει την παρουσία του με ένα μήνυμα που όμως την παράσταση έκλεψαν τα μαλλιά του με πολλούς χρήστες του Χ (πρώην Twitter) να αναρωτιούνται αν είναι άρρωστος, καθώς φαίνεται γηρασμένος και άλλους αν μαγνητοσκόπησε το βίντεο μόλις ξύπνησε.

«Γεια σας φίλοι μου, ας ελπίσουμε ότι οι επόμενοι 12 μήνες θα είναι μια σπουδαία χρονιά για τη χώρα μας και μια σπουδαία χρονιά για το νεοσύστατο, επαναστατικό, δυναμικό ειδησεογραφικό κανάλι που είναι το GB News», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε μερικά σχόλια