Ο Παναθηναϊκός μπαίνει σε μια νέα εποχή δύο μέρες μετά τα Χριστούγεννα, καθώς εδώ και λίγες ώρες ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποτελεί παρελθόν μετά από 2,5 χρόνια.

Ο Γιάννης Αλαφούζος αποφάσισε να τον «τελειώσει» λόγω των τελευταίων αρνητικών αποτελεσμάτων και στη θέση του φέρνει τον κορυφαίο ίσως Τούρκο προπονητή, Φατίχ Τερίμ.

Ο Τούρκος τεχνικός, που έχει γράψει ιστορία με τη Γαλατάσαραϊ και την εθνική ομάδα της Τουρκίας, αναμένεται να φτάσει στη χώρα μας το πρωί της Τετάρτης (27/12) το πρωί και θα σηκώσει άμεσα μανίκια, καθώς το απόγευμα θα βρεθεί στην πρώτη του προπόνηση ως προπονητής του «τριφυλλιού».

Λίγο πριν την ανακοίνωση η κόρη του Τούρκου προπονητή, Μπους Τερίμ ακολούθησε τον Παναθηναϊκό στο Instagram. Η Μπους Τερίμ είναι ιδιαίτερα δημοφιλής με 1,8 εκατ. followers.

Μάλιστα έκανε και story την ανακοίνωση του μπαμπά της από τον Παναθηναϊκό προσθέτοντας ένα τριφύλλι και την ελληνική σημαία. H Μπους Τερίμ έχει γεννηθεί στις 21 Αυγούστου 1990, είναι youtyber, είναι παντρεμένη με τον Βόλκαν Μπαχτσεκαπιλί με τον οποίο έχει αποκτήσει κι έναν γιο, τον Νιλ Μπαχτσεκαπιλί.

Δείτε φωτογραφίες της: