Θλίψη σκόρπισε ο θάνατος του θρυλικού τραγουδιστή Βασίλη Καρρά το απόγευμα της παραμονής των Χριστουγέννων.

Ήταν πριν από αρκετά χρόνια όταν ο Βασίλης Καρράς έκλαψε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην εκπομπή «Καρντάσιανς». Ήταν η στιγμή που είχε ερωτηθεί για το τραγούδι «Δημήτρη χάνομαι», το οποίο ηχογράφησε και δεν τραγούδησε ποτέ ξανά.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, τότε, τον είχε ρωτήσει γιατί δεν κάνει ποτέ το χατίρι των θαυμαστών του, που του ζητούν να το τραγουδήσει. Κι ο Βασίλης Καρράς, πριν δακρύσει του είχε πει: «δεν το ακούω καν».

«Δε το ακούω καν. Απλώς, το αφιέρωσα εκεί που έπρεπε αυτό το τραγούδι. Θα με πονέσει αν το ακούσω. Δε το λέω στα live μου γιατί δε μπορώ να το πω…», είπε πει αρχικά ο Βασίλης Καρράς.

Όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επέμεινε να μάθει την ιστορία, ο Βασίλης Καρράς δεν ήθελε να δώσει συνέχεια. «Πάρα πολύς κόσμος στη Θεσσαλονίκη την ξέρει την ιστορία. Δε θέλω να αναφερθώ».

Η συγκινητική ιστορία

Όπως είχε αποκαλύψει ο τραγουδιστής σε πρόσφατη ραδιοφωνική του συνέντευξη, το συγκεκριμένο τραγούδι το έγραψε για ένα πολύ καλό του φίλο ο οποίος έφυγε από τη ζωή και ένιωσε την ανάγκη να του αφιερώσει ένα τραγούδι σε ένα του άλμπουμ.

Με αυτό τον τρόπο ένιωθε πως θα τον έχει για πάντα κοντά του, δίπλα του, να τον συνοδεύει.

Παρόλα αυτά, δεν άντεχε να το τραγουδάει μπροστά σε κοινό γιατί «λύγιζε», καθώς δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει τον χαμό του φίλου του.