Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή Βασίλη Καρρά απέστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι «μία γνήσια λαϊκή φωνή σίγησε. Και ένας γνήσιος Μακεδόνας, ο Βασίλης Καρράς, δεν είναι, πια, ανάμεσα στους καθημερινούς ανθρώπους για τους οποίους τραγούδησε».

Πρόσθεσε ακολούθως ότι ο Βασίλης Καρράς, «καθημερινός άνθρωπος και ο ίδιος, νομίζω πως δεν θα ήθελε μεγάλα λόγια σε αυτόν τον αποχαιρετισμό. Αλλά με τις νότες του και την απλότητά του να μείνει στη μνήμη μας βαθιά. Βαθιά όσο ήταν και η φωνή του».

Καταληκτικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχήθηκε συλλυπητήρια «στους δικούς του ανθρώπους και στους αμέτρητους φίλους του».

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη:

Σημειώνεται ότι ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή λίγο μετά τις 17:00 της Κυριακής 24 Δεκεμβρίου ενώ νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, εισήχθη στο νοσοκομείο πριν από δύο ημέρες. Έπασχε από κοροναϊό, ενώ έδινε και μάχη με τον καρκίνο.

Ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε και από την επίσημη σελίδα του «Συλλόγου Φίλων Βασίλη Καρρά» στο Facebook, με τη φωτογραφία προφίλ να αλλάζει και να τοποθετείται μία μαύρη κορδέλα σε ένδειξη πένθους.