Σήμερα, παραμονή των Χριστουγέννων του 2023, ο σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών.

Είναι η δεύτερη φορά που διέρρευσαν πληροφορίες που ήθελαν τον αγαπημένο τραγουδιστή να έχει χάσει τη ζωή του, καθώς πριν από δύο μήνες είχαν σπεύσει να τον «πεθάνουν» στο Twitter. Αυτή τη φορά όμως δυστυχώς αποδείχθηκαν αληθείς, με τη θλίψη να σκορπίζει τον καλλιτεχνικό χώρο, την οικογένεια και τους θαυμαστές του.

Μετά τα χυδαία δημοσιεύματα πως πεθαίνει τον περασμένο Οκτώβριο, ο θρύλος του λαϊκού τραγουδιού έκανε την τελευταία του δημόσια τηλεφωνική παρέμβαση στο Fame Story, ανατριχιάζοντας τους πάντες με τα λόγια του.

Ευγνώμων για το «κύμα» αγάπης των θαυμαστών του ο Βασιλης Καρράς στην τελευταία του δημόσια παρέμβαση

«Καλησπέρα σε όλο το ακροατήριο. Καλησπέρα στους φίλους μου εκεί, στο πάνελ, παντού. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, Νικόλα, για την φιλοξενία αυτή τη μικρούλα αλλά θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλο τον ελληνικό λαό και όλο το σινάφι μου για το ενδιαφέρον και την αγάπη τους. Τίποτα παραπάνω», είπε αρχικά ο Βασίλης Καρράς, απευθυνόμενος στον παρουσιαστή Νίκο Κοκλώνη και τους τηλεθαετές.

«Τι αγάπη είναι αυτή Θεέ μου! Τι αγάπη είναι αυτή Θεέ μου! Τι ομορφιά», ανέφερε στη συνέχεια εμφανώς συγκινημένος. «Σας ευχαριστώ πάρα, πάρα πολύ. Ο Θεός να μας δίνει δύναμη, να είμαστε γεροί και να βλεπόμαστε», πρόσθεσε.

Ο Αντώνης Ρέμος πήρε τον λόγο για να μιλήσει στον Βασίλη Καρρά, ο οποίος του απάντησε: «Πιτσιρίκο… Πιτσιρίκο… Είμαι εδώ».

Δείτε το τελευταίο μήνυμα του Βασίλη Καρρά: