Σημαντική αναμένεται να είναι η… εκ Πορτογαλίας ενίσχυση της Τσέλσι στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο, εάν επαληθευθεί το δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας «Evening Standard».

Οπως αναφέρεται στο σχετικό άρθρο, η διοίκηση των Λονδρέζων έχει ήδη επικοινωνήσει με τους ιθύνοντες της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, προκειμένου ν’ αποκτήσει τον αμυντικό, Ουσμάν Ντιομάντ και τον επιθετικό, Βίκτορ Γιοκέρες.

Aξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι η Σπόρτινγκ απέρριψε την πρώτη πρόταση των «μπλε» για τον Ντιομάντ, αποσαφηνίζοντας ότι τον παραχωρούν, μόνο εφ’ όσον καταβληθεί η ρήτρα αποδέσμευσης που είναι 80 εκατομμύρια ευρώ.

Κάτι ανάλογο, ισχύει και για την περίπτωση του Γιοκέρες, ο οποίος έχει στο συμβόλαιο του, ρήτρα αποδέσμευσης 100 εκατομμύρια ευρώ.

O Ουσμάν Ντιομάντ φέτος μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί συνολικά σε 20 αναμετρήσεις, έχοντας 2 γκολ και 1 ασίστ σε 1.665 λεπτά συμμετοχής. Το συμβόλαιο που έχει με την πορτογαλική ομάδα είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2027 και η χρηματιστηριακή του αξία είναι 25 εκατ. ευρώ.

Δείτε τον εν δράσει:

Τον ίδιο αριθμό αγώνων έχει και ο Βίκτορ Γιοκέρες, με τον Σουηδό να έχει 17 γκολ και 8 ασίστ σε 1.582 λεπτά. Το συμβόλαιό του με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2028 και η χρηματιστηριακή του αξία στα 32 εκατ. ευρώ.

Μερικά από τα γκολ του στη φετινή σεζόν: