Επιστροφή στις εγχώριες διοργανώσεις για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ την Κυριακή (17/12) με τους δύο να αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τους Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης αντίστοιχα για την 14η αγωνιστική της Super League.

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 17:30

Ο ΠΑΟΚ την περασμένη Πέμπτη (14/12) τερμάτισε πρώτος στον όμιλό του στο Conference League και «σφράγισε» το εισιτήριο για τους «16» τις διοργάνωσης. Ο Δικέφαλος του Βορρά στρέφει πλέον το βλέμμα του στο πρωτάθλημα και τον Αστέρα τον οποίο θα αντιμετωπίσει στην Τρίπολη.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και τον Τάισον που ένιωθε ενοχλήσεις. Ο Ρουμάνος τεχνικός θέλει τη νίκη και ελπίζει στην «γκέλα» του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι.

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 20:30

Οι πράσινοι γνώρισαν τον αποκλεισμό στη Λεωφόρο από την Μακάμπι Χάιφα για το Europa League και πλέον θέλουν να συνεχίσουν να βρίσκονται στην 1η θέση της Super League. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ψάχνει αντίδραση μετά το τέλος του ευρωπαϊκού τους ταξιδιού και με μία νίκη μπορεί να ξεπεραστεί σε ένα βαθμό.

Ο μοναδικός μη διαθέσιμος για τον Σέρβο προπονητή είναι ο Βέρμπιτς ο οποίος παρέμεινε κλινήρης, ενώ ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς έχει συμπληρώσει κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του κόντρα στην ομάδα της Αρκαδίας.

Όσον αφορά τους Περιστεριώτες, ο Σάσα Ίλιτς δεν μπορεί να υπολογίζει τόσο στον Γιώργο Τζοβάρα, όσο και στον Κάρολ Ανγκιέλσκι.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της αγωνιστικής:

15:00 Άρης – ΟΦΗ

19:30 Λαμία – Βόλος