Προφυλακιστέος κρίθηκε ο κομμωτής που είχε τοποθετήσει κάμερες στις τουαλέτες του καταστήματός του στα Βριλήσσια αλλά και στο σπίτι του, μέσω των οποίων παρακολουθούσε τη θετή του κόρη, τις υπαλλήλους και τις πελάτισσές του.
Το κατηγορητήριο, με βάση το οποίο απολογήθηκε, περιλαμβάνει το αδίκημα της παράνομης καταγραφής το οποίο διώκεται σε βαθμό κακουργήματος.
«Έβαλα τις κάμερες πριν από 1,5 χρόνο από περιέργεια»
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος στην απολογία του αρνήθηκε ότι είχε διαθέσει σε τρίτο το υλικό που είχε καταγράψει με τις κάμερες ισχυριζόμενος πως είχε τοποθετήσει τις κάμερες πριν από 1,5 χρόνο για λόγους περιέργειας και επιπολαιότητας.
Ο δικηγόρος του Νικος Σταυρουλόπουλος τόνισε πως «σε καμία περίπτωση το υλικό που έχει καταγραφεί παράνομη δεν έχει διατεθεί σε τρίτους. Μόνο αυτός γνώριζε για την τοποθέτηση των καμερών».
Υπενθυμίζεται ότι αρχικά τη δράση του κατηγορούμενου ανακάλυψαν οι εργαζόμενες στο κομμωτήριο ενώ στη συνέχεια και μετά από έρευνα της αστυνομίας εντοπίστηκαν και κρυφές κάμερες στο σπίτι του.
- Reuters: Το Ιράν έστειλε την τελευταία του πρόταση για τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ
- Πρωτομαγιά με ένταση στην Κωνσταντινούπολη – Συγκρούσεις αστυνομίας και διαδηλωτών, εκατοντάδες προσαγωγές
- Ηγουμενίτσα: 1,7 εκατ. ευρώ θα έβγαζε το κύκλωμα από τον μισό τόνο υδροπονικής κάνναβης – «Κλειδί» ο σκύλος Βλαντ






