Εντυπωσιακός έγινε ο Πύργος του Πειραιά για τα Χριστούγεννα, με το κτήριο να λάμπει και να χαρίζει ένα πραγματικά υπέροχο θέαμα από την ώρα που πέφτει το σκοτάδι στο μεγάλο λιμάνι της χώρας.

Η φωταγώγηση του Πύργου του Πειραιά, με χρώματα που αλλάζουν και κάνουν ολόκληρο το κτήριο αστραφτερό μες στο σκοτάδι, δίνει μιαν άλλη, γιορτινή νότα στην πόλη, τους κατοίκους και τους επισκέπτες της.

Τα φώτα άναψαν λίγο πριν από τις 6 το απόγευμα της Πέμπτης 14/12, έπειτα από μια σύντομη ξενάγηση στο εσωτερικό του κτηρίου.

Ο Πύργος φωταγωγείται για τέταρτη συνεχή χρονιά, στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Πειραιά. Ο φωτεινός Πύργος του Πειραιά θα λάμπει κάθε βράδυ έως τις 6 Ιανουαρίου 2024.

Λίγο πριν τη φωταγώγηση, προηγήθηκε ξενάγηση στους δημοσιογράφους, αλλά και σε δημοτικούς συμβούλους και φορείς της πόλης.

Δεν θα μπορούσε να λείπει το κόκκινο χρώμα

Μόνον έκπληξη δεν προκαλεί το γεγονός ότι ένα από τα χρώματα που παίρνει ο Πύργος του Πειραιά είναι το κόκκινο του Ολυμπιακού.

Στον χαιρετισμό του, ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης είπε πως η φετινή φωταγώγηση διαφέρει από τις προηγούμενες, καθώς αυτή γινόταν από το λιμάνι αφού ο Πύργος ανακατασκευαζόταν.

«Τώρα ο Πύργος είναι σχεδόν έτοιμος. Βρισκόμαστε στο μπαλκόνι του Πύργου, στο μπαλκόνι θα έλεγα του Πειραιά για να δούμε τη μοναδική φωταγώγηση», τόνισε ο ίδιος.

Δείτε βίντεο με τον Πύργο του Πειραιά φωταγωγημένο: