Ο μάνατζερ γνωστού τράπερ καταγγέλλει ότι αστυνομικοί τον απήγαγαν φορώντας του κουκούλα και τον χτυπούσαν επί 12 ώρες μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν την περασμένη Πέμπτη στον Ρέντη, προκειμένου να καταθέσει αν ήξερε κάτι.

Σημειώνεται ότι το όνομά του ενεπλάκη στα επεισόδια καθώς γνωρίζεται με τον 18χρονο ο οποίος έχει συλληφθεί ως υπεύθυνος για τη φωτοβολίδα που τραυμάτισε τον αστυνομικό, ο οποίος νοσηλεύεται εδώ και μέρες στη ΜΕΘ.

Η δικηγόρος του μάνατζερ του τράπερ, Ελισάβετ Πούλιου, μιλώντας στον ΑΝΤ1 υποστήριξε ότι ο εντολέας της δεν βρισκόταν καν στο χώρο των επεισοδίων. «Δεν ισχύει ο ισχυρισμός πως ο εντολέας μου ήταν εκεί την ώρα των επεισοδίων. Ήταν σε άλλο σημείο και το έχει καταθέσει στις αρχές και σ’ εκείνο το σημείο υπήρχε και κάμερα» είπε χαρακτηριστικά.

Η σχέση του μάνατζερ με την οικογένεια του 18χρονου συλληφθέντα

Όπως είπε η κυρία Πούλιου, ο μάνατζερ του τράπερ με τον πατέρα του 18χρονου «είναι γνωστοί» και ο εντολέας της έπαιρνε συχνά τον 18χρονο και πήγαιναν μαζί στο γήπεδο. «Έτυχε κάποιες φορές να συναντηθούν στο γήπεδο».

Σημείωσε, επίσης, πως «δεν είναι οργανωμένος οπαδός , απλά φίλαθλος» και τόνισε πως έχει προηγούμενη εμπλοκή σε περιστατικό οπαδικής βίας, η οποία ακόμη δεν έχει εκδικαστεί.

Μάλιστα, κατέληξε λέγοντας πως η υποτιθέμενη εμπλοκή του στα επεισόδια στον Ρέντη, οφείλεται στα ΜΜΕ. «Ένας δημοσιογράφος σε μεγάλη εφημερίδα, ανέβασε τη φωτογραφία του και τον εμφάνιζε ως τον 18χρονο» υποστήριξε.

«Τον απήγαγαν και τον χτυπούσαν επί 12 ώρες»

«Ο πελάτης μου προσήχθη το Σάββατο. Απήχθη έξω από την οικία του στο Ίλιον από αστυνομικούς, που του φόρεσαν κουκούλα και τον οδήγησαν σε άγνωστο σημείο. Τον χτυπούσαν επί 12 ώρες, για να καταθέσει, αν γνώριζε κάτι για τα επεισόδια στο Ρέντη» καταγγέλλει η δικηγόρος του.

Όπως ανέφερε, μετά την αποδέσμευση του από την Ασφάλεια, προχώρησε μέσω των δικηγόρων του, σε καταγγελία στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ εξετάστηκε από νοσοκομείο και του χορηγήθηκε αναρρωτική άδεια 10 ημερών.

«Η ιατροδικαστική έκθεση των γιατρών επιβεβαιώνει ότι φέρει τραύματα από ξυλοδαρμό» τονίζει.