Την ώρα που ο δράστης της βάναυσης κακοποίησης του χάσκι στην Αράχωβα παραμένει άφαντος, άρχισαν να κυκλοφορούν δημοσιεύματα που «φωτογράφιζαν» ως βασικό ύποπτο έναν πρώην παίκτη του Survivor ο οποίος δραστηριοποιούνταν επιχειρηματικά στην περιοχή.

Μετά την έκταση που πήρε το θέμα, ο ίδιος μέσα από τους λογαριασμούς του στα social media, θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι ουδεμία σχέση έχει με την υπόθεση.

«Ανυπόστατες οι κατηγορίες – Σταματήστε να είστε ανθρωποφάγοι»

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι που έγινε γνωστός το 2019 μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor Ελλάδα – Τουρκία, έγραψε:

«Προς μεγάλη μου έκπληξη και με μεγάλη μου λύπη βλέπω από σήμερα το πρωί να εμπλέκεται το όνομά μου με ανυπόστατες κατηγορίες για την απάνθρωπη υπόθεση με το αδικοχαμένο σκυλάκι στην Αράχωβα».

Στην συνέχεια, αναφέρει ότι εκείνος έχει να μεταβεί στην Αράχωβα από τον Ιανουάριο του 2023, ενώ έχει μεταπωλήσει και το ποσοστό που διατηρούσε σε μαγαζί της περιοχής εδώ και μήνες.

«Είμαι στη διάθεση των Αρχών»

«Με όλο αυτό που έχετε δημιουργήσει ορισμένοι, αποπροσανατολίζετε και τις αρχές και τον κόσμο να εντοπίσουν τον δράστη» σημειώνει καλώντας τον κόσμο να μην ανακυκλώνει ψευδείς και μη έγκυρες πληροφορίες.

«Εύχομαι να βρεθεί το ανθρωπόμορφο τέρας που έκανε αυτή την πράξη και να σαπίσει στη φυλακή. Δεν θα ανεχτώ όμως αυτή τη λάσπη που δέχομαι αναίτια και την ανθρωποφαγία στα σόσιαλ, ειδικά για κάτι τόσο φρικαλέο όσο αυτό» συνεχίζει στην ίδια ανάρτηση.

«Οποιοσδήποτε αναφέρει το όνομά μου είτε έμμεσα είτε άμεσα θα με αναγκάσει να κινηθώ νομικά» καταλήγει.

Σε άλλη ανάρτηση αργότερα, ο ίδιος πρόσθεσε ότι «προφανώς τη μέρα που συνέβη αυτό το τραγικό γεγονός, εγώ ήμουν χιλιόμετρα μακριά από την Αράχωβα, πράγμα που αποδεικνύεται από πολλούς τρόπους αν και όποτε μου ζητηθεί, αλλά από τις αρμόδιες αρχές και όχι από τους δικαστές των σόσιαλ».

«Σταματήστε να είστε ανθρωποφάγοι, να βρίζετε μάνες, και να εύχεστε καρκίνους χωρίς να έχετε ιδέα» γράφει στο τέλος ο πρώην παίκτης του Survivor.