Τις σοκαριστικές στιγμές που έζησαν οι μαθητές της Β’ Γυμνασίου σε σχολείο του Περάματος όταν μια συμμαθήτριά τους έπεσε στο κενό από τον 3ο όροφο περιέγραψε στο MEGA ένα από τα παιδιά που ήταν μπροστά στο περιστατικό.

Όπως προέκυψε από τις μαρτυρίες το 14χρονο κορίτσι βρισκόταν μέσα στην τάξη πριν χτυπήσει το κουδούνι καθώς μία συμμαθήτριά της είχε γενέθλια.

Πώς έπεσε

Όταν χτύπησε το κουδούνι το παιδί προσπάθησε να πάει στο θρανίο του και εκεί υπήρχε ένα ανοιχτό παράθυρο χωρίς κάγκελα με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό από ύψος περίπου 7 μέτρων.

Η μαθήτρια μετέβη στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» όπου ίσως χρειαστεί να επιβληθεί σε χειρουργείο καθώς έχει πολλά κατάγματα στα άκρα.

Μια από τις συμμαθήτριες της 14χρονης μίλησε στο MEGA και «Χαμογέλα και Πάλι!» για το τι συνέβη.

«Δεν είδε ότι ήταν ανοιχτό το παράθυρο»

«Η κοπέλα πηγαίνει στη Δευτέρα Γυμνασίου. Στην έκτη ώρα δεν έχουμε διάλλειμα, απλά αλλάζουν οι καθηγητές. Έφυγε ο καθηγητής και μέχρι να έρθει η καθηγήτρια, η συμμαθήτριά μου ανέβηκε στην έδρα και χόρευε. Όταν άκουσε πως έρχεται η καθηγήτρια, πήγε να ανέβει στο παράθυρο για να φτάσει στο θρανίο της. Προσπάθησε να στηριχτεί στο παράθυρο για να μην πέσει, όμως ήταν ανοιχτό και δεν φαινόταν γιατί η κουρτίνα ήταν κλειστή για να μην μπαίνει ο ήλιος. Γλίστρησε και ακούσαμε να λέει ‘’αχ’’ και μετά ένα ‘’μπαμ’’».

Συγκλονισμένος για το ατύχημα που είχε η 14χρονη εμφανίστηκε και ο αδερφός της που μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!»

Όπως είπε η αδερφή του έχει σπάσει τον καρπό της στο χέρι ενώ έχει κάταγμα και στη λεκάνη της.

«Πάθαμε σοκ»

«Μιλάει αλλά, πονάει. Νομίζω θα κάνει χειρουργείο» είπε μεταξύ άλλων.

Περιέγραψε πώς ενημερώθηκε ο ίδιος και η μητέρα του για το ατύχημα της αδερφής του λέγοντας μεταξύ άλλων: «Εγώ είχα σχολάσει στο πεντάωρο, Είμαστε σπίτι και μετά από πέντε – έξι λεπτά παίρνουν την μάνα μου τηλέφωνο και λένε ότι η κόρη σας έπεσε από τον τρίτο όροφο. Και έτσι όπως ακούω την μάνα μου, κατάλαβα ότι έγινε, κάτι κακό με την αδερφή μου.

Και εγώ αρχίζω να τρελαίνομαι. Μάνα τι έγινε; Πάμε γρήγορα λέει στο σχολείο έπεσε η αδερφή σου από τον τρίτο όροφο. Είχα τρελαθεί εκείνη την ώρα. Και με το που φτάνουμε είδα την αδελφή μου έτσι, και μετά από πέντε λεπτά ήρθε το ΕΚΑΒ. Και ο πατέρας μου δεν είναι εδώ κοντά μου. Δουλεύει στο Ναυτικό και ταξιδεύει. Και τώρα δεν ξέρουμε πώς να του το πούμε».