Δύο ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας που «λανθασμένα» προσδιορίστηκαν στο βιβλίο του Omid Scobie «Endgame» ως εκείνα που είχαν ανησυχίες για το χρώμα του δέρματος του μικρού πρίγκιπα Άρτσι κατονομάστηκαν τώρα και στη βρετανική τηλεόραση.

Το παλάτι δηλώνει απογοητευμένος που ο Πιρς Μόργκαν κατονόμασε τα δύο ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας που ο Omid Scobie ισχυρίστηκε ότι είχαν ανησυχίες για το χρώμα του δέρματος του πρίγκιπα Άρτσι.

Τα ονόματα που φέρονται να έκαναν τα ρατσιστικά σχόλια για το πόσο σκούρο θα είναι το δέρμα του μικρού πρίγκιπα Άρτσι φέρονται, σύμφωνα με το βιβλίο του Omid Scobie, να είναι ο βασιλιάς Κάρολος και η Κέιτ Μίντλετον.

Τα ονόματα που φέρονται να έκαναν τα ρατσιστικά σχόλια για το πόσο σκούρο θα είναι το δέρμα του μικρού πρίγκιπα Άρτσι φέρονται, σύμφωνα με το βιβλίο του Omid Scobie, να είναι ο βασιλιάς Κάρολος και η Κέιτ Μίντλετον.

Η Μέγκαν Μαρκλ είχε κάνει τον ισχυρισμό για πρώτη φορά στην περιβόητη συνέντευξή τους με τον πρίγκιπα Χάρι στην Όπρα Γουΐνφρεϊ το 2021.

Είχε αποκαλύψει ότι υπήρξαν «πολλές συνομιλίες» μεταξύ της ίδιας, του Χάρι και των μελών της βασιλικής οικογένειας για το «πόσο σκούρο» θα ήταν το δέρμα του μικρού Άρτσι.

Απέσυραν τα αντίτυπα στην Ολλανδία

Ενώ η δούκισσα του Σάσεξ επέλεξε να μην τους κατονομάσει, καθώς φοβόταν ότι θα βλάψει τη φήμη τους, ο Piers Morgan αποκάλυψε τα ονόματα των μελών της βασιλικής οικογένειας που κατηγορήθηκαν στην εκπομπή του Talk TV.

Έδωσε μάλιστα τα ονόματα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενημερώνοντας τους 8,7 εκατομμύρια ακολούθους του.

Ήταν την προηγούμενη μέρα που αποκαλύφθηκε πως στην ολλανδική έκδοση του βιβλίου «Endgame» του Omid Scobie περιλαμβάνονταν τα ονόματα.

Ο εκδότης αναγκάστηκε να αποσύρει τα αντίτυπα εν μέσω ισχυρισμών πως έγινε λάθος στη μετάφραση. Μια δικαιολογία που δεν έγινε φυσικά πειστική.

Τα δύο ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν είχαν κατονομαστεί δημόσια μέχρι να το κάνει live στη βρετανική τηλεόραση ο Piers Morgan.

Οι βασιλικοί συντάκτες, σύμφωνα με τη MailOnline, θεώρησαν πως ήταν λάθος που έγινε και χαρακτηρίζοντας επαίσχυντο, απεχθές και αποκρουστικό αυτό που έκανε ο Piers Morgan.

Η βασιλική οικογένεια θεωρείται ότι εξετάζει όλες τις επιλογές, συμπεριλαμβανομένης της νομικής δράσης, όπως ανέφεραν βασιλικές πηγές στη Mirror. Υπήρξε απόλυτη απογοήτευση στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ αφού τα ονόματα έγιναν γρήγορα viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.