Aυτό που σου άρεσε πάντα να …χαζεύει στις Porsche είναι οι επιδόσεις, οι επιταχύνσεις, τα γκάζια και οι τελικές ταχύτητες. Όταν εισήχθη στη γκάμα της η Panamera αρκετοί είδαν με καχυποψία της εισαγωγή μιας πολυτελούς λιμουζίνας που τελικά δεν χάλαγε την σπορ συνταγή πίσω από το τιμόνι. Το νέο μοντέλο συνεχίζει να προσφέρει συγκινήσεις ακόμη και με την ηλεκτρική εποχή που έχει εισβάλει στο γερμανικό στρατόπεδο! Σήμερα, η φίρμα ετοιμάζει τη νέα γενιά που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2024. Η νέα Porsche Panamera 2024 θα φέρει, προς ικανοποίηση των πελατών της, τέσσερις κινητήρες e-Hybrid και στην κορυφή της, τον Turbo E-hybrid.

Ειδικότερα η κορυφαία Porsche Panamera φέρει κάτω από το καπό ένα 4λιτρο μοτέρ V8 τούρμπο που έχει τη συνδρομή ενός ηλεκτροκινητήρα που αποδίδει 190 ίππους. Συνδυαστικά η ισχύς εκτοξεύεται στους 680 ίππους με τη ροπή να σκαρφαλώνει στα 930 Nm.

Η Porsche Panamera Turbo E-hybrid πιάνει τα 0-100χλμ/ώρα σε 3,2 δευτερόλεπτα ενώ η ταχύτητα αγγίζει τα 315 χλμ/ώρα!  Φέρει μπαταρία 25,9 kWh, επιτρέποντας 100% ηλεκτρική αυτονομία 91 χλμ.  κατά WLTP. Θα προσφέρει εσωτερικό φορτιστή με  ισχύ μέχρι 11 kW, ενώ ο  χρόνος για μια πλήρη φόρτιση απαιτεί δύο ώρες και 39 λεπτά.Σαφώς, υπάρχουν και οι εκδόσεις με κινητήρες βενζίνης, με την Porsche Panamera φέρει μοτέρ 2,9 λίτρων που προσφέρει ιπποδύναμη 35 ίππους!