Εξιχνιάστηκε η υπόθεση δολοφονίας του 38χρονου άνδρα στο Μενίδι που σημειώθηκε τον προηγούμενο μήνα, και συγκεκριμένα τα ξημερώματα της 18ης Νοεμβρίου.

Θυμίζεται ότι, σύμφωνα με πληροφορίες του in.gr, το άψυχο σώμα του είχε εντοπιστεί πίσω από τον καταυλισμό της Αγίας Σωτήρος, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και Αστυνομία είχαν μεταβεί στον τόπο του εγκλήματος, όπου και διαπίστωσαν τον θάνατο του 38χρονου.

Κατηγορείται για ανθρωποκτονία ένας 41χρονος

Από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 41χρονου για την ανθρωποκτονία του 38χρονου.

Λογομάχησαν, του επιτέθηκε και του κατάφερε θανάσιμο τραύμα με αιχμηρό αντικείμενοως αναφέρει η Αστυνομία σε ανακοίνωσή της, όλα συνέβησαν μέσα σε αυτοσχέδια κατοικία σε αγροτεμάχιο της περιοχής αργά τη νύχτα της 18ης Οκτωβρίου του 2023, όταν ο κατηγορούμενος λογομάχησε με το 38χρονο θύμα, με αποτέλεμα να του επιτεθεί και να τον τραυματίσει με αιχμηρό αντικείμενο στο πόδι και στη συνέχεια να διαφύγει πεζός, αφήνοντας αιμόφυρτο το θύμα του.

Τσακώθηκαν για τα ναρκωτικά

Όπως έγινε γνωστό, ο λόγος που οδήγησε στον μοιραίο διαπληκτισμό με αποτέλεμα τον θάνατο τυ 38χρονου αφορούσε σε προσωπικές διαφορές που είχαν θύτης και θύμα σχετικά με ναρκωτικές ουσίες.

Από την έρευνα στον χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι κουζίνας και ένα ξυράφι, ενώ από την επακόλουθη προανακριτική διαδικασία ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του κατηγορούμενου.

Η δικογραφία έχει υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση σε Ανακριτή.