Το μπαλάκι στην Αστυνομία πέταξε η ΕΠΟ για τη διεξαγωγή του ντέρμπι Κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό (21:00).

Η Ομοσπονδία όρισε το ματς της Λεωφόρου για την 6η Δεκεμβρίου. Την ημέρα δηλαδή που σε ολόκληρη την Ελλάδα η Αστυνομία βρίσκεται σε επιφυλακή για τις εκδηλώσεις στη μνήμη του αδικοχαμένου Αλέξη Γρηγορόπουλου. Και για να γίνει κατανοητό; Μόνο στην Αθήνα, πέρσι 6 Δεκέμβρη ήταν στους δρόμους 4.200 αστυνομικοί.

Είναι σχεδόν απίθανο η Αστυνομία να δεχθεί τη διεξαγωγή του ντέρμπι σε αυτή την ημερομηνία. Από ό,τι φαίνεται όμως η Ομοσπονδία δεν είχε σκοπό να λύσει το πρόβλημα που η ίδια δημιούργησε (καθώς η 6η φάση του Κυπέλλου έπρεπε να γίνει ένα μήνα πριν), αλλά να το μεταθέσει στον χώρο ευθύνης των άλλων.

Να το κρύψει κάτι από το… χαλάκι. Ας μην το δένουμε… κόμπο λοιπόν ότι έχουμε όντως ματς στη Λεωφόρο στις 6 Δεκεμβρίου.  Τουλάχιστον ως ότου πάρει θέση το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Δεν θα είναι καθόλου περίεργο, να δούμε το ντέρμπι του Κυπέλλου να μετατίθεται για το 2024 δημιουργώντας νέο «μπάχαλο» στο καλεντάρι των ομάδων!

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου: 17.00 Αστέρας Τρίπολης – Πανσερραϊκός, 19.30 Παναιτωλικός – Kαλλιθέα

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου: 15.30 ΑΕΛ – Ομάδα 1, 17.30 ΟΦΗ – Κηφισιά, 21.00 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου: 17.00 Ομάδα 2 – Νίκη Βόλου, 19.00 ΑΕΚ – Αρης