Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ βρέθηκε μάλλον σε δύσκολη θέση, κατά τη διάρκεια επίσκεψης σε πρόγραμμα νεολαίας στο Μος Σάιντ του Μάντσεστερ, όταν 11χρονος μαθητής τον ρώτησε για τον τραπεζικό του λογαριασμό.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με παιδιά και νέους στο κέντρο όπου υλοποιείται πρόγραμμα για την αντιμετώπιση της βίας μεταξύ ανηλίκων.

Τα παιδιά που είχαν απέναντί τους τον πρίγκιπα Γουίλιαμ μπορούσαν να τον ρωτήσουν ό,τι ήθελαν.

Σύμφωνα με την Telegraph, ο Αμίρ Χασάν, του έκανε την επίμαχη ερώτηση για την οικονομική κατάσταση του διαδόχου του θρόνου.

«Πόσα χρήματα έχετε στον τραπεζικό λογαριασμό σας;» είπε, με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ να αντιδρά γελώντας. Στη συνέχεια, απάντησε ότι δεν ξέρει όπως είπε ο ίδιος ο μαθητής στη βρετανική εφημερίδα.

Ο πρίγκιπας της Γουαλίας διαθέτει σίγουρα χιούμορ, το οποίο επιστράτευσε και όταν κάποια άλλα παιδιά τον ρώτησαν αν ήθελε να μετάσχει σε χειροτεχνία που έκαναν, σχετικά με τα μαλλιά.

«Είμαι κυριολεκτικά ο τελευταίος που πρέπει να ρωτήσετε. Τα μαλλιά μου εξαφανίζονται», τους είπε.

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης, ο διάδοχος ευχαρίστησε όλους όσους συμμετέχουν στο πρόγραμμα, μέσω του επίσημου λογαριασμού του πριγκιπικού ζεύγους στην πλατφόρμα X (πρώην Twitter).

«Ένας φάρος κοινοτικής συμπόνιας και ανθεκτικότητας, που παρέχει ζεστό φαγητό, μαθήματα κατάρτισης, υποστήριξη ψυχικής υγείας και προγράμματα για νέους» ανέφερε.