Στο Λας Βέγκας μεταφέρεται αύριο ο θίασος στην Formula1! Tο Λας Βέγκας για πρώτη φορά μετά από τέσσερις δεκαετίες φόρεσε  τα «καλά» της. Σε φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από την F1 δείχνουν μια χαρακτηριστική εικόνα από τα κερμπς στις στροφές της πίστας τα οποία έχουν διακοσμηθεί με τον ανάλογο τρόπο, θυμίζοντας τραπουλόχαρτα.

Ηδη η Formula1 φαίνεται να έχει δαπανήσει για το μεγάλο σόου που ετοιμάζει πάνω από  400 εκατομμύρια, προσδοκώντας να αποκομίσει  πάνω από 1.3 δισεκατομμύρια κέρδη. Σε αυτό θα συμβάλλει σημαντικά η μεγάλη φαντασμαγορική τελετή που θα παρελάσουν μεγάλοι αστέρες της μουσικής σκηνής! Πάντως, ο πρωταθλητής Μαξ Φερστάπεν δηλώνει ότι όλο αυτό το φαντασμαγορικό σόου γίνεται για περισσότερο για το…πανηγύρι παρά για το γκραν πρι.

Στο ρυθμός της πόλης θα κινηθεί και η Ferrari που θα …πειράξει τα χρώματα του μονοθεσίου της, τα οποία θα ταιριάζουν με αυτά του Λας Βέγκας. Τα ανανεωμένα χρώματα θυμίζουν κάτι από τα μονοθέσια της προηγούμενης δεκαετίας, με το κόκκινο και το λευκό να πρωταγωνιστούν.

Η τελευταία φορά που διεξήχθη γκραν πρι της Formula 1 στο Λας Βέγκας ήταν το 1982. Μάλιστα, ήταν η τελευταία φορά τότε, που οι ΗΠΑ διοργάνωσαν τρεις αγώνες σε μία σεζόν.

Η πίστα θα περιλαμβάνει τρεις ευθείες και 14 στροφές, θα έχει μήκος 6,1 χιλιομέτρων και το Γκραν Πρι θα περιλαμβάνει 50 γύρους! Όσο για τη μέγιστη ταχύτητα θα ξεπερνά τα 340 χλμ./ ώρα.