Επεισόδια διαδραματίστηκαν πριν από λίγο, στο κέντρο της Πάτρας, κατά τη διάρκεια της πορείας για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν στη συμβολή των οδών Γούναρη και Κορίνθου, όταν άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου έριξαν βόμβες μολότοφ. Οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν άμεσα, ενώ προχώρησαν και σε συλλήψεις.

Η ένταση μεταφέρθηκε και στη διασταύρωση Ρήγα Φεραίου με την Γεροκωστοπούλου όπου ομάδα αντειξουσιαστών πέταξαν μολότοφ προκειμένου να αποφύγουν τους αστυνομικούς που τους ακολουθούσαν.

Επεισόδια σημειώθηκαν στην επιστροφή της δεύτερης πορείας για το Πολυτεχνείο με δεκάδες μολότοφ, δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου λάμψης να δημιουργούν ασφυκτική ατμόσφαιρα στο κέντρο.

Στην καθιερωμένη πορεία των αντιεξουσιαστών για την επέτειο του Πολυτεχνείου παίρνουν μέρος μέλη αντιεξουσιαστικών κινήσεων, κομμάτων της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς αλλά και φοιτητές.

Η πορεία ξεκίνησε από το πρώην παράρτημα του Πανεπιστημίου, στην οδό Κορίνθου, προς το μνημείο του  Νίκου Τεμπονέρα πίσω από τα Υψηλά Αλώνια.

Στην επιστροφή της δεύτερης πορείας για το Πολυτεχνείο δεκάδες μολότοφ, δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου λάμψης δημιούργησαν ασφυκτική ατμόσφαιρα στο κέντρο

Η παρουσία της Αστυνομίας είναι έντονη αλλά διακριτική με ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ να ακολουθούν τις κινήσεις των συμμετεχόντων.

Νωρίτερα ολοκληρώθηκε η ειρηνική πορεία χιλιάδων Πατρινών, όπου εκφράστηκε και η αλληλέγγυα στάση στον λαό της Παλαιστίνης.