Με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου του, που τιτλοφορείται «Η ζωή μου ως ποδοσφαιριστής» και αναμένεται στις προθήκες αυτόν τον μήνα, ο Τζιμπρίλ Σισέ, παραχώρησε συνέντευξη στην γαλλική εφημερίδα «Le Parisien», αποκαλύπτοντας τι συνέβη στην πρώτη του συζήτηση με τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού μίλησε για τις επαφές που είχε με τη βασίλισσα μέσω του Γάλλου συμπαίκτη του, ενώ αναφέρθηκε και στο «όχι» που είπε στους μερένχες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σισέ

«Η πρώτη φορά που τον συνάντησα ήταν πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002. Ήμασταν ήδη στη Νότια Κορέα και ο «Ζιζού» ήλθε κατ’ ευθείαν από τον τελικό του Champions League», θυμάται ο Γάλλος πρώην επιθετικός και του Παναθηναϊκού και συνεχίζει:

«Περίμενα αυτήν την στιγμή σαν μεγάλος θαυμαστής του. Τρώγαμε και μπαίνει στο δωμάτιο. Ξαφνικά, σιωπή. Νιώθεις ότι ο τύπος επιβάλλεται χωρίς να πει ούτε μια λέξη. Αμέσως μετά, μου κτύπησε την πόρτα. Ανοίγω λίγο σοκαρισμένος. Και εκεί, μου είπε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρεται για εμένα και ότι μπορούσε να δει τον εαυτό του να παίζει μαζί μου στην Ισπανία.

Του είπα ότι, παρόλο που δεν είχα υπογράψει κάπου, είχα ήδη δώσει τον λόγο μου στην Λίβερπουλ. Δεν μετανιώνω για τίποτε γιατί δεν ξέρω τι θα είχε συμβεί. Αλλά η πρώτη μου μεγάλη συζήτηση με τον «Ζιζού» ήταν να του πω όχι»..!