Αν έχει γεννηθεί από το ’80 και μετά δεν γίνεται να μην έχει χαλάσει, κάποια στιγμή στη ζωή σου, μια –μικρή έστω- περιουσία αποφασισμένος να κερδίσεις τα παιχνίδια με τις δαγκάνες, που κάποτε «έδιναν» μόνο λούτρινα και μετά έβαλαν μέχρι και τσιγάρα!

Δεν μπορεί να μην έχεις στηθεί μπροστά από ένα τέτοιο μηχάνημα, σίγουρος ότι αυτή τη φορά κατάφερες να αποκωδικοποιήσεις το πώς δουλεύει και θα κερδίσεις όσα περισσότερα έπαθλα μπορείς.

Αν λοιπόν πιστεύεις ότι «κάποια θεωρία συνομωσίας» κρύβεται πίσω από τη λειτουργία των παιχνιδιών με τις δαγκάνες, έχεις σχεδόν δίκιο. Το λες και λίγο «χαμένο από τα αποδυτήρια» το παιχνίδι!

Σωτήριο TikTok μας άνοιξε τα μάτια

Μια γυναίκα από τη Μελβρούρνη, η Κέιτι Κλαρκ, ήρθε να λύσει το μυστήριο ή να επιβεβαιώσεις τις υποψίες μας για τα σατανικά αυτά μηχανήματα!

Αγόρασε ένα τέτοιο παιχνίδι, το οποίο στο εγχειρίδιο των οδηγιών περιελάμβανε και λεπτομέρειες για το πώς να το πειράξεις.

Σε ένα βίντεο που ανέβασε στο TiKTok και έχει πάνω από 119.000 views, δείχνει πώς μπορείς να αλλάξεις τη δύναμη στις δαγκάνες και το ποσοστό νικών!! Αν θα είναι δηλαδή 1 φορά στις 2 ή μια φορά στα 50 παιχνίδια!!

«Όλοι το υποψιαζόμασταν αλλά τώρα πια είναι επιβεβαιωμένο» λέει η Κλαρκ.

«Όταν παίζω μόνη βάζω τη ρύθμιση “να κερδίζεις κάθε φορά” αλλά όταν έρχονται τα ανίψια μου βάζω το μία στις 50» είπε αστειευόμενη!

@clarkatieExposing the claw machine industry !♬ original sound – Katie Clark

«Τρέλα» στα σχόλια

Ο κόσμος πραγματικά «έβγαλε το άχτι του» στα σχόλια.

«Πριν πολλά χρόνια βρήκαμε ένα παιχνίδι με δαγκάνες που δεν είχε περιορισμό στις πόσες φορές θα παίξεις. Παίζαμε επί μία ώρα και το μόνο που κερδίσαμε ήταν ένα λούτρινο» έγραψε κάποιος.

@clarkatie Replying to @Ailsa | MOUNTAIN LIFE 💕⛰ Claw also confirmed rigged🥲 #clawmachine ♬ original sound – Katie Clark

«Έπαιξα κάποτε 18 φορές για να κερδίσω μία» έγραψε κάποιος άλλος. «Αναρωτιέμαι γιατί είναι νόμιμο να μας εξαπατούν» έγραψε ένας τρίτος, σύμφωνα με τη New York Post.

«Τώρα που παίζω και κερδίζω το αγαπώ πολύ» σχολίασε η Κέιτι και θέλουμε κι εμείς να πάρουμε σπίτια μας μια δαγκάνα για να αποκαταστήσουμε τις αδικίες ετών!