Σε ένα απαιτητικό περιβάλλον, όπως είναι μια πίστα δοκιμών για 4Χ4, σαν αυτή του Ατταρτ, στην Κερατέα η EMA AE, ως αντιπρόσωπος της General Tire στην Ελλάδα, που πλέον ανήκει στον γερμανικό όμιλο Continental, παρουσίασε μια νέα γκάμα ελαστικών.

Η εταιρία που παρέχει και όντας πρωταγωνιστής στα ελαστικά 4×4 και SUV σύμφωνα με την φίρμα προσφέρει ελαστικά ανθεκτικά, για όλες τις κλιματολογικές συνθήκες, είτε πρόκειται για χειμώνα, καλοκαίρι ή για όλες τις εποχές.

Τα ελαστικά της General Tire προσφέρει λοιπόν, ελαστικά παντός καιρού για 4×4 και SUV, με ελαστικά στιβαρής κατασκευής που ενσωματώνουν καινοτόμες τεχνολογίες για τη βέλτιστη πρόσφυση σε κάθε είδος εδάφους.

Οι off-road ικανότητες των ελαστικών της General Tire είναι πλέον αποδεκτές και αυτό φανερώνει και μια έρευνα όπου οι οδηγοί εκτιμούν τα off-road οχήματα για τις εκτός δρόμου ικανότητές τους ενώ από τους 2.000 οδηγούς 4×4 και SUV, που ρωτήθηκαν, σχεδόν το 1/5 επιλέγει αυτά τα οχήματα, λόγω της ικανότητάς τους εκτός δρόμου, ενώ 4 στους 10 (43%) συνειδητοποίησαν, με την πάροδο του χρόνου και με βάση τις χρηστικές ανάγκες τους, ότι θέλουν να αλλάξουν το συμβατικό τους αυτοκίνητο σε 4Χ4 ή SUV.

Ως αποτέλεσμα, πολλοί θεωρούν, πλέον, σημαντικούς παράγοντες την αυξημένη πρόσφυση, τη σταθερότητα (35%) και την ικανότητα ρυμούλκησης του οχήματος (33%).

Στο Attart Off Road Park στην Κερατέα, η General Tire παρουσίασε τα νέα ελαστικά της, εκεί όπου στην σκληροτράχηλη πίστα είχαμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε τα όρια τους, τις αντοχές τους μια πίστα που τα είχε όλα. Ανωφέρειες, λάσπη, νερό κ.α.

Η πρώτη επιλογή είναι η Grabber AT3, ένα ανθεκτικό ελαστικό υψηλών απαιτήσεων, με επιθετικό πέλμα και σχεδιασμό πλευρικού τοιχώματος. Αναπτύχθηκε για να καλύψει τις ανάγκες των οδηγών SUV, ημιφορτηγών και off-road οχημάτων, που θέλουν έναν συνδυασμό εξαιρετικών δυνατοτήτων εκτός δρόμου και σίγουρης συμπεριφοράς στην άσφαλτο.

Το Grabber GT Plus είναι η νέα σειρά θερινών ελαστικών για SUV της General Tire. Σχεδιάστηκε για να παρέχει αξιόπιστη απόδοση με ειδική ανθεκτικότητα για SUV,

Στο Grabber HTS60, οι πελάτες θα έχουν ένα ελαστικό παντός καιρού, για όλες τις εποχές και για σκληρό ασφάλτινο έδαφος, που συνδυάζει άνεση, ανθεκτικότητα και απόδοση για ελαφρά φορτηγά (Pick-ups), SUV και Crossovers.

Ενώ το  Grabber X3 είναι επιλογή πρώτης τοποθέτησης από τους κατασκευαστές, που έχει επιθετικό στιλ για να απευθύνεται σε λάτρεις του off-roading. Πρόκειται για ένα τολμηρό ελαστικό Mud-Terrain που εμπλουτίζεται με το off-road DNA της φίρμας.

Τα General Tire έχουν τη δυνατότητα να καλύπτουν τις ανάγκες των οδηγών SUV, pickup φορτηγών και οχημάτων εκτός δρόμου, που θέλουν έναν συνδυασμό εξαιρετικών off-road δυνατοτήτων και ασφαλούς συμπεριφοράς στην άσφαλτο.