Απίστευτο τροχαίο με νεκρό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (8/11) στον οικισμό Λιβαδά της κοινότητας Σούγιας, Χανίων.

Οι τραγικές στιγμές εκτυλίχθηκαν έξω από τον Ιερό Ναό Μιχαήλ Αρχαγγέλου, όταν οδηγός στην προσπάθειά του να ξεπαρκάρει, ενώ έκανε όπισθεν, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα έναν 65χρονο. Ακόμα ένα άτομο τραυματίστηκε επίσης ελαφρά.

Στο σημείο έσπευσαν η Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό του άντρα και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να διαπιστώνουν τον θάνατό του.

Το αυτοκίνητο, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ήταν ιδιοκτησίας του θύματος και ο οδηγός εργάτης του.

Δύο νεκροί στην Αττική

Τις προηγούμενες ώρες δύο άνθρωποι άφησαν την τελευταία τους πνοή σε τροχαία δυστυχήματα στους δρόμους της Αττικής.

Το πρώτο δυστύχημα συνέβη στο Παλαιό Φάληρο, στις 02:30 τα ξημερώματα της Τετάρτης, όταν το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 39χρονος εξετράπη της πορείας του και ανετράπη για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.

Δύο νεκροί σε τροχαία δυστυχήματα στην Αττική μέσα σε δύο ώρες

Ο 39χρονος οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ασκληπιείο», όμως λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.

Δύο ώρες αργότερα, λίγο μετά τις 04:30, σημειώθηκε νέο θανατηφόρο τροχαίο. Ένας οδηγός μοτοσικλέτας, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του στη συμβολή της λεωφόρου Βουλιαγμένης με την Ηλία Ηλιού, στο Νέο Κόσμο. Η μηχανή ανετράπη, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο του 38χρονου οδηγού.