Η Ρεάλ Μαδρίτης «γκέλαρε» στην έδρα τους απέναντι στη Ράγιο Βαγιεκάνο (0-0) για την 12η αγωνιστική της La Liga με τον Τζουντ Μπέλινγκχαμ να τραυματίζεται στον ώμο του.

Ο Άγγλος άσος της «Βασίλισσας» με τη λήξη του ματς είχε έντονες ενοχλήσεις στον ώμο του και τη Δευτέρα (6/11) θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Ο προπονητής της Ρεάλ, Κάρλο Αντσελότι, είπε: «Ο Μπέλιγχαμ έχει ένα πρόβλημα στον ώμο, θα υποβληθεί σε εξετάσεις αύριο. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό και να τον έχουμε στην διάθεσή μας στο ματς με την Μπράγκα».

Τι κάνει φέτος με τη φανέλα της Ρεάλ

Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ αποτελεί έναν από τους πιο παραγωγικούς παίκτες παγκοσμίως έχοντας ήδη 13 γκολ και 3 ασίστ σε 14 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Champions League.

Το παιδί που έχει βαλθεί να γράψει το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του αθλήματος, αναδείχθηκε MVP και του Οκτωβρίου στη Ρεάλ, αλλά και του Σεπτεμβρίου και γενικότερα αποτελεί χωρός αμφιβολία έναν από τους 2-3 καλύτερους και πιο φορμαρισμένους παίκτες στον κόσμο.

Εξάλλου αυτά που κάνει ο Άγγλος μέσος είναι πραγματικά αδιανόητα και δεν συγκρίνονται με τα πεπραγμένα κάποιου άλλου στο παρελθόν.

Η Ρεάλ με αυτή την ισοπαλία «έπεσε» από την κορυφή της βαθμολογίας και πλέον βρίσκεται στο -2 από την εξαιρετική Χιρόνα που έχει εκπλήσσει τους πάντες τη φετινή σεζόν.