Πολύ άσχημα είναι τα τελευταία νέα αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του 32χρονου σούτινγκ γκαρντ των Νιου Ορλίνς Πέλικανς, Σι Τζέι ΜακΚόλουμ.

Ο πρώην παίκτης των Μπλέιζερς που αποτελεί έναν από τους κορυφαίους σκόρερ στο NBA, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και δεν αποκλείεται ακόμη και να χρειαστεί να σταματήσει το μπάσκετ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά το βράδυ της Κυριακής, ο βετεράνος σκόρερ των «πελεκάνων» διαγνώστηκε με μεγάλο πρόβλημα στον δεξιό του πνεύμονα, γεγονός που φυσικά τον θέτει νοκ-άουτ από τις υποχρεώσεις της ομάδας για το προσεχές διάστημα.

Με βάση τα λεγόμενα του έγκριτου ρεπόρτερ της ιστοσελίδας «The Athletic», Σαμς Σαράνια, ο πρώην άσος των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς θα υποβληθεί σε πρόσθετες εξετάσεις μέσα στις επόμενες 48 ώρες.

Τι θα γίνει με τον ΜακΚόλουμ…

Από τις εξετάσεις που θα γίνουν το επόμενο διάστημα θα αποφασιστεί και τι μέλλει γενέσθαι σχετικά με το αν θα αγωνιστεί ξανά ή όχι. Ο ΜακΚόλουμ σόκαρε το ΝΒΑ, αφού γίνονται αναφορές για κατεστραμμένο πνεύμονα.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος του προβλήματος που αντιμετωπίζει ο σούτινγκ γκαρντ των Πέλικανς.

Αξίζει να σημειωθεί πως την περασμένη σεζόν ο ΜακΚόλουμ ήταν ο καλύτερος παίκτης της Νέας Ορλεάνης, ενώ πρόκειται για τον «Διόσκουρο» του Νταμιάν Λίλαρντ στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς τα προηγούμενα χρόνια, αφού αγωνίστηκε εκεί από το 2013 μέχρι το 2022, πριν γίνει ανταλλαγή στους Πέλικανς.