Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ (5/11, 19:30) για την 10η αγωνιστική της Super League και ο αρχηγός της ομάδας, Κώστας Φορτούνης, κυνηγάει ένα ιστορικό ρεκόρ.

Ο 31χρονος «κυνηγάει» το ρεκόρ του παίκτη με τις περισσότερες ασίστ στην ιστορία του συλλόγου. Αυτή τη στιγμή μαζί με τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς έχει 95 και θέλει ακόμη μία για να ξεπεράσει τους πάντες και να γράψει ιστορία.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Φορτούνης έχει μόλις 308 συμμετοχές με τους «ερυθρόλευκους» σε σύγκριση με τα 493 του Σέρβου.

Ο ΠΑΟΚ και η εξαιρετική φετινή σεζόν

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός παρόλο που δεν έχει σκοράρει σε 21 παιχνίδια κόντρα στον ΠΑΟΚ έχει μοιράσει 6 ασίστ έχοντας 11 νίκες, 3 ισοπαλίες και 7 ήττες κόντρα στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ο Ολυμπιακός ψάχνει τη νίκη σήμερα με τον κόσμο στο πλευρό του όχι μόνο για να μειώσει τη διαφορά με τον Παναθηναϊκό στον έναν βαθμό αλλά και για να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου και ο Φορτούνης επιστρέφει για να κάνει τη διαφορά στους Πειραιώτες.

Εξάλλου, ο αρχηγός του Ολυμπιακού αποτελεί χωρίς αμφιβολία τον καλύτερο παίκτη της ομάδας του Ντιέγκο Μαρτίνεθ μέχρι στιγμής στη σεζόν έχοντας 14 παιχνίδια, 4 γκολ και 8 ασίστ. Υπενθυμίζεται ότι ο «Φόρτου» είχε μείνει εκτός από την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ εκτός έδρας λόγω χτυπήματος στο ματς με τη Γουέστ Χαμ, όμως πλέον είναι κανονικά διαθέσιμος για να αγωνιστεί.