Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες, όπως απέδειξε η περίπτωση του Γούντι Άλεν που σόκαρε τον κόσμο ολόκληρο όταν το 1997 παντρεύτηκε την υιοθετημένη κόρη του οδηγώντας την τότε σύντροφο του Μία Φάροου στα όρια της τρέλας.

Σήμερα μια 53χρονη Ρωσίδα έπραξε τα ανάλογα με τον 22χρονο θετό γιο της που μεγάλωνε από τη ηλικία των 14 ετών.

Η Αιζού Τσιζέβσκαγια Μίνγκαλιμ γνώρισε τον Ντάνιελ Τζιζέβσκι όταν εκείνος ήταν 13 ετών στο ορφανοτροφείο όπου διέμενε κι εκείνη είχε πάει να εργαστεί ως καθηγήτρια μουσικής. Αποφάσισε να τον υιοθετήσει και τον επόμενο χρόνο το υιοθετημένο αγόρι μετακόμισε σπίτι της.

«Δεν μπορούμε να ζήσουμε ο ένας χωρίς τον άλλον»

Οχτώ χρόνια αργότερα τον έκανε σύζυγο της, με αποτέλεσμα οι αρχές να επέμβουν και να της πάρουν τα υπόλοιπα πέντε, επίσης υιοθετημένα, παιδιά της, ένα αγόρι και τέσσερα κορίτσια.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε εστιατόριο του Καζάν χωρίς πολλούς προσκεκλημένους

«Η σχέση μας είναι τέλεια. Δεν μπορούμε να ζήσουμε ο ένας χωρίς τον άλλον, εκπέμπουμε στο ίδιο μήκος κύματος», δήλωσε εκείνη στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Ωστόσο είναι εξοργισμένη και θλιμμένη για τα υπόλοιπα παιδιά της που ζητά να της δοθούν πίσω προκειμένου να μετακομίσουν όλοι μαζί με τον αδελφό τους – πατέρα τους στη Μόσχα.

Πολλά τα παραδείγματα

Μάλιστα, πληροφορίες λένε ότι η καθηγήτρια μουσικής έχει και έναν βιολογικό γιο, για τον οποίο όμως δεν έχουν δοθεί λεπτομέρειες.

Η απόφαση της πάντως να υιοθετήσει τόσα πολλά παιδιά ελήφθη αφού ήρθε σε επαφή με ένα ορφανοτροφείο ενώ έκανε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα για τοπικό τηλεοπτικό σταθμό στο Καζάν, την πρωτεύουσα του Ταταρστάν.

Να σημειωθεί ότι ανάλογη ιστορία είχε συγκλονίσει τη Ρωσία τον περασμένο χρόνο όταν η Μαρίνα Μπαλμασέβα 38 ετών ανακοίνωσε ότι περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον πρώην υιοθετημένο γιό της, νυν σύζυγο της Βλαντιμίρ «Βόβα» Σαβιρίν, σήμερα 24 ετών.