Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον τρίτο κύκλο της αγαπημένης σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς». Η εκπομπή «Πάμε Δανάη» δίνει spoiler για τα επόμενα επεισόδια καθώς έρχονται αποκαλύψεις από ένα κρυφό ραντεβού.

Ο Κουράκος και η Δήμητρα ζουν ένα παράφορο πάθος. Αποφασίζουν να αποδράσουν και πηγαίνουν για φαγητό στην Καλαμάτα. Ο Δημοσθένης όμως τους βλέπει μαζί στο εστιατόριο. Θα το αποκαλύψει στη Μάνη ή θα το κρατήσει ως «όπλο» για να διαπραγματευτεί κάποια πράγματα στο μέλλον;

Δείτε τη συγκλονιστική συνέχεια στο MEGA!

Στο μεταξύ, τα νέα για την περιπέτεια της Χάιδως δεν αργούν να κυκλοφορήσουν στο χωριό και να σκορπίσουν ανησυχία και φόβο για τα ποια μπορεί να είναι η τύχη της. Ο Λυκούργος παρόλο που δεν έχει πειστεί από τις ισχυρισμούς της στέκεται δίπλα της και προσπαθεί να την κάνει να ανοιχτεί και να του πει τι πραγματικά συνέβη.

Ο Φίλιππος νιώθει φοβερές τύψεις για το γεγονός ότι η μητέρα του αναγκάστηκε να σκοτώσει τον Σωτήρη για να του σώσει τη ζωή. Ο Λυκούργος από την πλευρά του την πιέζει να του αποκαλύψει το λόγο για τον οποίο ο άνθρωπος αυτός ήθελε να τους εκδικηθεί, αλλά η Χάιδω αποφεύγει να του πει την αλήθεια.

Δείτε το τρέιλερ