Την τελευταία επικοινωνία που είχε με την 21χρονη κόρη του Maya, η οποία μαζί με τον 18χρονο αδελφό της  Itay, αιχμαλωτίστηκαν από την Χαμάς κατά την διάρκεια του μουσικού φεστιβάλ στο Ισραήλ, έδωσε στην δημοσιότητα ο πατέρας Ilan Regev.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η δημοσιογράφος του CNN, Erin Burnett είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον πατέρα της 21χρονης ομήρου της Χαμάς, ο οποίος είχε ηχογραφήσει την τελευταία κλήση που έλαβε από την κόρη του στο τηλέφωνο.

Τι ανέφερε η κόρη του στην συνομιλία

«Μπαμπά με πυροβόλησαν, με πυροβόλησαν. Μας σκοτώνει μπαμπά, μας σκοτώνει» ακούγεται να λέει η 21χρονη Maya που ήταν στο μουσικό φεστιβάλ του Ισραήλ μαζί με τον 18χρονο αδερφό της.

Στην συνέχεια, η νεαρή Ισραηλινή λέει στον πατέρα της στο τηλεφώνημα «Μπαμπά σε αγαπώ. Είμαστε στο αυτοκίνητο, δεν μπορούμε να φύγουμε» και ο ίδιος ξεσπάει σε λιγμούς.

Ο Ιλάν ακούστηκε να λέει στη Μάγια να στείλει την τοποθεσία της και να βρει ένα μέρος να κρυφτεί και είπε: «Έρχομαι». Όπως είπε, μπήκε στο αυτοκίνητό του από το σπίτι του στην Χερζλίγια, κοντά στο Τελ Αβίβ, και έσπευσε νότια προς το χώρο του φεστιβάλ, όπου του απαγορεύτηκε η είσοδος.

Η 21χρονη λέει στον πατέρα της ότι την πυροβόλησαν οι μαχητές της Χαμάς

«Θέλω να ξέρω ότι τα παιδιά μου είναι ζωντανά»

«Μαμά, θα ξεπακετάρω τη βαλίτσα μου όταν γυρίσω», είπε η Μάγια στη μητέρα της εκείνο το βράδυ της Παρασκευής, βιαστικά για να φύγει, ανέφερε το Associated Press.

«Τα λέμε αύριο». Ήταν μια τυπική δραστηριότητα για το δίδυμο, που και οι δύο αγαπούν να βρίσκονται σε κίνηση, να συγκεντρώνονται με φίλους και κυρίως να ταξιδεύουν, είπαν οι γονείς τους.

Η Μάγια είχε ήδη αγοράσει το εισιτήριό της για ένα μεγάλο ταξίδι στη Νότια Αμερική τον Δεκέμβριο. «Θέλω να ξέρω ότι τα παιδιά μου είναι ζωντανά», είπε ο Ιλάν. Η Μιρίτ πρόσθεσε: «Δεν ξέρουμε αν τρώνε. Δεν ξέρουμε αν πίνουν. Αν είναι τραυματισμένα».

Δείτε το βίντεο