Ευκαιρία να βρεθεί ξανά στα φώτα της δημοσιότητας βρήκε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, ο οποίος εκμεταλλεύεται το ειδύλλιό του με μικρότερης ηλικίας γυναίκα για να σχολιάζει όσα γίνονται εντός και εκτός Ελλάδας.

Αυτή τη φορά ο νοσταλγός της δικτατορίας του Μεταξά και της χούντας των συνταγματαρχών, που σκέφτεται να παντρευτεί την κατά 35 χρόνια μικρότερή του Τζόρτζια Σιακαβάρα, αποφάσισε να σχολιάσει το γάμο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μακμπέθ.

«Δεν είναι γάμος αυτός»

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης είπε πως δεν του αρέσει να δημοσιοποιεί την προσωπική του ζωή, ωστόσο δεν παρέλειψε να σχολιάσει την προσωπική ζωή τρίτων προσώπων.

«Τώρα στην εποχή μας παντρεύονται κάτι μαντράχαλους και εσείς οι δημοσιογράφοι το διαφημίζετε» σημείωσε και αναφέρθηκε στο γάμο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Δεν είναι γάμος αυτό που έκανε ο Κασσελάκης με τον Τάιλερ, ο γάμος είναι μεταξύ άρρενος και θήλεος. Έχουν ξεφτιλίσει την έννοια του έρωτα».

«Αν παντρευόμουν…»

Παρά το γεγονός ότι διανύει την 9η δεκαετία της ζωής του, ο γνωστός για τις αντισημιτικές του θέσεις Κωνσταντίνος Πλεύρης έκανε λόγο για συναισθηματικό δεσμό με την Τζώρτζια Σιακαβάρα, υπογραμμίζοντας ότι «είναι πολύ όμορφη και έξυπνη».

«Το τι θα γίνει, θα το δείξει το μέλλον. Γνωριστήκαμε μέσω κοινών φίλων. Αν παντρευόμουν, θα παντρευόμουν μια κοπέλα σαν την Τζώρτζια» κατέληξε.