Συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA, «Το Ναυάγιο». Όσα θα δούμε από την Κυριακή 22 έως την Τρίτη 24 Οκτωβρίου στις 22:50.

Επεισόδιο 11 (Κυριακή 22 Οκτωβρίου)

Ο Δημήτρης μεταφέρει τη Λίνα σε ιδιωτική κλινική. Ένα παιχνίδι της τύχης οδηγεί τον Μάκη να πιστέψει πως η Λίνα έχασε τη ζωή της και βυθίζεται στη θλίψη. Την ίδια ώρα, η Λίνα συνέρχεται και αρχίζει να τον ψάχνει στις λίστες με τους επιζώντες.

Ο Ιπποκράτης παραμένει στο πλευρό της Ειρήνης χωρίς να της πει ότι ξέρει πως είναι έγκυος. Η Ευγενία δηλώνει την εξαφάνιση της Κλαίρης στην αστυνομία. Ο Πέτρος συνέρχεται και έκπληκτος ακούει να τον φωνάζουν, Αντώνη. Στο χωριό του, τον θεωρούν πεθαμένο και οι συγγενείς του Γιάννη πετροβολούν το σπίτι το.

Ο Δημήτρης και η Μαρία παριστάνουν ότι δεν γνωρίζονται μπροστά στον Βλάσση και την Πολυξένη, ενώ ο Παντελίδης πηγαίνει τον πλοιοκτήτη στο νοσοκομείο για να δείξει ότι νοιάζεται για τους ναυαγούς. Δεν έχουν υπολογίσει, όμως, ότι θα πέσουν πάνω στον Μιχάλη. Ο Μάκης θέλει να βοηθήσει τον Πέτρο να βρει σπίτι, αλλά το παρελθόν του Αντώνη τού χτυπάει την πόρτα.

Νέα επεισόδια από τις 22 έως τις 24 Οκτωβρίου

Επεισόδιο 12 (Δευτέρα 23 Οκτωβρίου)

Ο εφοπλιστής Βασιλείου επισκέπτεται τους διασωθέντες στο νοσοκομείο προκαλώντας την οργή του Μιχάλη. Ένας εγκληματίας ταράζει τον Πέτρο στο νοσοκομείο, ψάχνοντας την κλεμμένη εικόνα του Αντώνη. Ο Μάκης παίρνει εξιτήριο και επιστρέφει στο σπίτι του στην Αθήνα, μαζί με την οικογένειά του. Η Λαμπρινή διαπληκτίζεται με έναν αστυνομικό που κατηγορεί τον Πέτρο για την κλοπή της βυζαντινής εικόνας.

Η Λίνα παίρνει μια σημαντική απόφαση για τη ζωή της και την ανακοινώνει στην οικογένειά της. Ο Τρύφωνας πηγαίνει στην Αθήνα για να πάρει την Ειρήνη πίσω στα Κύθηρα. Όταν φτάνουν στο λιμάνι, οι μνήμες του ναυαγίου κάνουν την Ειρήνη να παραλύσει.

Κι ενώ η Ειρήνη παλεύει να βρει το θάρρος να ξαναμπεί σε καράβι, ο Βασιλείου κάνει μια συγκλονιστική αποκάλυψη στον Παντελίδη, για το «Φοίνιξ».

Ο Έκτορας Λάτσιος

Επεισόδιο 13 (Τρίτη 24 Οκτωβρίου)

Η Ειρήνη δεν έχει τη δύναμη να ξαναμπεί σε πλοίο και αναγκάζεται να μείνει στην Αθήνα. Ο Ιπποκράτης επιμένει να τους φιλοξενήσει στο σπίτι του, κάτι που δεν ευχαριστεί τον Ορφέα. Η Λίνα δεν δέχεται το καινούργιο σκυλί που της φέρνουν οι δικοί της και βασανίζεται από τύψεις που δεν κατάφερε να σώσει τον Ηρακλή.

Ο Πέτρος νοικιάζει την κάμαρα δίπλα από τον Μάκη, ενώ ο παπά-Γρηγόρης και η Λαμπρινή παίρνουν νέα ταραχή όταν καταλαβαίνουν πώς το χωριό σχολιάζει τον γιο τους, αμαυρώνοντας τη μνήμη του.

Στην κηδεία του Κυριάκου, η Στέλλα αντιδρά με αναπάντεχο τρόπο. Ο Γιώργης διαλύεται όταν μαθαίνει πως ο Βασίλης έκανε την κηδεία της Ασημίνας σε στενό κύκλο και εκείνος δεν είχε τη δυνατότητα να παρευρεθεί. Ο Πέτρος αναγκάζεται να επισκεφτεί το ίδρυμα, όπου φιλοξενείται ο πατέρας του Αντώνη, και ξαφνικά βρίσκεται πρόσωπο με πρόσωπο μαζί του.

Ανατροπές και εξελίξεις

Πρωταγωνιστούν

Γιάννης Στάνκογλου, Αναστασία Παντούση, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Λεωνίδας Κακούρης, Γιώργος Χρυσοστόμου, Έκτορας Λιάτσος, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Δημήτρης Καπουράνης, Αθηνά Ροδίτου, Αμαλία Καβάλη, Γιώργος Χριστοδούλου, Θάνος Λέκκας, Νίκος Γκέλια, Κώστας Ξυκομηνός, Γιώργος Σουξές, Φωτεινή Ντεμίρη, Μαρία Ζορμπά, Γιολάντα Μπαλαούρα, Αντιγόνη Φρυδά, Γιώργος Μακρής, Στέλλα Ψαρουδάκη, Ελεάνα Στραβοδήμου, Πέρης Μιχαηλίδης, Κωνσταντίνος Δανίκας, Νάνσυ Μπούκλη, Χρύσα Βακάλη, Εύη Δόβελου, Ελίζα Σκολίδη, Άγγελος Ανδριόπουλος, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Βαγγέλης Σαλευρής, Χρήστος Χαλβατζάρας, Πολύδωρος Βογιατζής, Φώτης Πετρίδης, Φοίβος Παπακώστας, Χρύσα Ρώμα, Θεανώ Κλάδη, Ζαχαρένια Πίνη, Στέλιος Δημόπουλος, Παναγιώτης Γαβρέλας, Ιώβη Φραγκάτου, Θοδωρής Προκοπίου, Αθανάσιος Μυλωνόπουλος, Δημήτρης Γεωργαλάς, Εύη Παπαδάκη, Ανδρέας Βατζώλης, Στέλιος Βάσιλας κ.α.

Στον ρόλο της Λαμπρινής η Γιώτα Φέστα.

Συντελεστές

ΣΕΝΑΡΙΟ: Γιώργος Κόκουβας

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΕΝΑΡΙΟΥ: Σπηλιόπουλος Χ.Β. – Μαίρη Ζαφειροπούλου

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γιάννης Χαριτίδης

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: Νικόλας Καρανικόλας & Θωμάς Βαρβίας

ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ: Κατερίνα Τσακότα

ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΟΣ: Αντώνης Χαλκιάς

CREATIVE PRODUCER: Σέργιος Κωνσταντινίδης

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Θοδωρής Κόντος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: JK PRODUCTIONS – ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ALTER EGO MASS MEDIA S.A.- MEGA

*Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας