Πρώτο θέμα στην Ισπανία και συγκεκριμένα στη «Mundo Deportivo» ήταν ο Σάσα Βεζένκοφ. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα στην προσαρμογή του στο ΝΒΑ με αποτέλεσμα ο Γουιγιέ Άλβαρεθ να εκφράζει τη γνώμη του σε αυτό το θέμα.

Ο Ισπανός δημοσιογράφος τονίζει τις ιδιαιτερότητες του Μάικ Μπράουν ως προπονητής αλλά και την ξεκάθαρη άποψή του για τη βασική πεντάδα.

Αναλυτικά είπε: «Ο Μάικ Μπράουν συνήθως χρησιμοποιεί rotation 9 ή 10 παικτών κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου και ο ανταγωνισμός είναι έντονος σε μια λίγκα όπως το ΝΒΑ. Ο Μπράουν λέει ότι είναι ξεκάθαρος για το ποιος θα είναι στην αρχική πεντάδα του Σακραμέντο στο ξεκίνημα της νέας σεζόν και αφήνει την πόρτα ανοιχτή για τη δεύτερη πεντάδα.

Ο Βεζένκοβ υπέγραψε για τρεις σεζόν και 20 εκατομμύρια δολάρια. Ένας διόλου ευκαταφρόνητος μισθός για έναν παίκτη που, παρά την εμπειρία του, είναι απλώς ένας ακόμη πρωτάρης στα μάτια του ΝΒΑ. Είναι το όγδοο πιο ακριβοπληρωμένο μέλος του Σακραμέντο, ενός από τα franchise-έκπληξη της περασμένης σεζόν».