Η Ελλάδα καλείται απόψε στο Δουβλίνο, κόντρα στην Ιρλανδία (13/10, 21:45 – Alpha, Novasports) να κερδίσει για να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση στα τελικά του Euro 2024, μέσω των προκριματικών.

Η Εθνική ομάδα για να μπορέσει να διεκδικήσει πρόκριση στα γήπεδα της Γερμανίας, θα πρέπει να αφήσει από κάτω της την Ολλανδία, που αυτή τη στιγμή έχει 9 βαθμούς (όσους και η Ελλάδα), αλλά με παιχνίδι λιγότερο.

Για να μπορεί η Ελλάδα να την αφήσει πίσω της, μετά το μεταξύ τους ματς τη Δευτέρα (16/10, 21:45) στην OPAP Arena, πρέπει να έχει πάρει το διπλό στο Δουβλίνο.

Ο Πογέτ είδε τον Χατζηδιάκο να τίθεται νοκ – άουτ, επομένως θα προβεί σε αλλαγή στο κεντρικό του δίδυμο στην άμυνα, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει και αλλαγές στις θέσεις τις επίθεσης σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια (διεκδικεί θέση ο Ιωαννίδης).

Στο παιχνίδι ανάμεσα σε Ελλάδα και Ιρλανδία που είχε διεξαχθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια, η Εθνική ομάδα είχε πάρει τη νίκη με 2-1, ενώ η προϊστορία είναι με το μέρος της, αφού σε 2 αναμετρήσεις στην Ιρλανδία (φιλικά), έχει φύγει νικήτρια με 0-1.