Σχεδόν καθόλου δεν μπορεί να μιλήσει ο αγαπημένος ηθοποιός Μπρους Γουίλις που δίνει μάχη με τη μετωποκροταφική άνοια. Αυτό υποστηρίζει ο στενός φίλος του Μπρους Γουίλις και δημιουργός του Moonlighting Γκλεν Γκόρντον Κάρον.

Επισήμανε πως η ικανότητα του Μπρους Γουίλις έχει επιδεινωθεί δραματικά. Ο Γκλεν Γκόρντον Κάρον σε δηλώσεις του στην εφημερίδα The Post αναφέρει πως προσπαθεί να βλέπει τον 68χρονο ηθοποιό σχεδόν κάθε μήνα από τον Μάρτιο του 2022, όταν διαπιστώθηκε για πρώτη φορά ότι πάσχει από αφασία και στη συνέχεια από άνοια.

«Δεν είμαι πάντα τόσο συνεπής, αλλά προσπαθώ και μιλάω με τον Μπρους Γουίλις, τη σύζυγό του Έμα Χέμινγκ Γουίλις αλλά και με τα τρία μεγαλύτερα παιδιά του», δήλωσε ο Γκλεν Γκόρντον Κάρον.

«Προσπαθώ σκληρά να βρίσκομαι στη ζωή του»

«Έχω προσπαθήσει πολύ σκληρά να βρίσκομαι στη ζωή του. Αυτό που κάνει την ασθένειά του τόσο εντυπωσιακή είναι ότι αν είχατε περάσει ποτέ χρόνο με τον Μπρους Γουίλις, θα βλέπατε ότι δεν υπάρχει κανείς που να είναι περισσότερο χαρούμενος από εκείνον για τη ζωή», συνέχισε ο σκηνοθέτης.

«Αγαπούσε τη ζωή και απλά λάτρευε να ξυπνάει κάθε πρωί και να προσπαθεί να ζήσει τη ζωή στο έπακρο», συμπλήρωσε ο Γκλεν Γκόρντον Κάρον.

Παρόλο που ο Μπρους Γουίλις εξακολουθεί να είναι ο ίδιος άνθρωπος, κατά τη γνώμη του Κάρον, ο ηθοποιός φαίνεται να «βλέπει τη ζωή του διαφορετικά».

Με το Moonlighting να παίζει τώρα στο Hulu, οι θαυμαστές του μπορούν να τον απολαύσουν στη σειρά που πρωταγωνιστούσε με τη Cybill Shepherd και άφησε εποχή.

«Ξέρω ότι είναι πραγματικά χαρούμενος που η σειρά θα είναι ξανά διαθέσιμη στο κοινό, ακόμα και αν δεν μπορεί να μου το πει αυτό. Ξέρω ότι σημαίνει πολλά για αυτόν. Όταν έπρεπε να περάσω χρόνο μαζί του το συζητήσαμε και ξέρω ότι είναι ενθουσιασμένος».

«Η διαδικασία για να ανέβει το Moonlighting στο Hulu κράτησε αρκετό καιρό και η ασθένεια του Μπρους Γουίλις είναι μια προοδευτική ασθένεια. Έτσι μπόρεσα να επικοινωνήσω μαζί του προτού η ασθένειά του τον φέρει στη σημερινή του κατάσταση».

Τέλος είπε πως ο Μπρους Γουίλις «ήταν κάποτε αχόρταγος αναγνώστης -δεν ήθελε να το ξέρει κανείς αυτό- και τώρα δεν διαβάζει. Όλες αυτές οι γλωσσικές δεξιότητες έχουν χαθεί αλλά εξακολουθεί να είναι ο Μπρους».