Euroleague σαν… να μην πέρασε μια μέρα.

Η κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση μπάσκετ επιστρέφει απόψε (5/10) με το αρχικό πρόγραμμα να κρύβει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και ένα ντέρμπι, πριν το μεγάλο αυριανό ματς του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακού που δεσπόζει στη πρώτη αγωνιστική.

Τη διαφορά στο σημερινό πρόγραμμα, κάνει αδιαμφισβήτητα η αναμέτρηση στο Palau Blaugrana, εκεί όπου η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Αναντολού Εφές (21:30).

Εμφανέστατα ανανεωμένες με τις κύριες αλλαγές να διακρίνονται στους πάγκους τους, αφού Εργκίν Αταμάν και Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τράβηξαν διαφορετικούς δρόμους και τους Ερντέμ Τζαν και Ρότζερ Γκριμάου να τους διαδέχονται, οι δύο ομάδες θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο φετινό πρωτάθλημα της Euroleague.

Νωρίτερα (20:30), το πρόγραμμα ανοίγει ακόμη μια ανανεωμένη ομάδα της φετινής διοργάνωσης, ο Ερυθρός Αστέρας, ο οποίος υποδέχεται στο Βελιγράδι την Βιλερμπάν.

Ακολουθεί η αναμέτρηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ με την Παρτίζαν στο Ισραήλ (21:05) και αυτές των Βίρτους Μπολόνια – Ζαλγκίρις Κάουνας και Μπάγερν Μονάχου – Άλμπα Βερολίνου (αμφότερες με ώρα έναρξης στις 21:30).

Αναλυτικά οι αναμετρήσεις

Πέμπτη 5/10

20:30: Ερυθρός Αστέρας – Βιλερμπάν

21:05: Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παρτιζάν

21:30: Μπαρτσελόνα – Ανατολού Εφές

21:30: Βίρτους Μπολόνια – Ζαλγκίρις Κάουνας

21:30: Μπάγερν Μονάχου – Άλμπα Βερολίνου

Παρασκευή 6/10

20:45: Φενέρμπαχτσε – Αρμάνι Μιλάνο

21:15: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

21:30: Βαλένθια – Μονακό

21:30: Μπασκόνια – Ρεάλ Μαδρίτης