Μια πολύ δύσκολη περιπέτεια με την υγεία του περνάει ο Βασίλης Καρράς, γεγονός που έχει ανησυχήσει αρκετά τους θαυμαστές του. Οι κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών συνάντησαν την Έλλη Κοκκίνου, η οποία έχει συνεργαστεί πολλές φορές με τον τραγουδιστή, και μίλησε για τον Βασίλη Καρρά.

«Επικοινωνώ με τον τρόπο μου με την οικογένεια του Βασίλη Καρρά. Είναι πάρα πολύ σωστό να σεβόμαστε το προσωπικό πρόβλημα του καθένα και ιδίως όταν πρόκειται για θέμα υγείας. Να μην κανιβαλίζουμε τον ασθενή και την οικογένειά του» τόνισε χαρακτηριστικά η Έλλη Κοκκίνου.

Σε ερώτηση που της τέθηκε για το αν θα τη βλέπαμε ξανά σε κάποια εκπομπή, η Έλλη Κοκκίνου απάντησε πως θα το έκανε με μεγάλη χαρά. «Αν ήταν κάτι το οποίο θα με εξέφραζε και θα με γέμιζε, θα μου άρεσε, με μεγάλη χαρά», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Όσο για το τι ρόλο παίζει στη ζωή της ο έρωτας, η Έλλη Κοκκίνου σημείωσε πως παίζει καθοριστικό ρόλο, όπως άλλωστε και στη ζωή του κάθε ανθρώπου. «Είμαι ανοιχτή στο ωραίο φλερτ, στο ευγενές φλερτ», συνέχισε η Έλλη Κοκκίνου.

Η απάντηση του Βασίλη Καρρά στα fake news

Ήταν τις τελευταίες ημέρες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου fake news που ήθελαν τον αγαπημένο τραγουδιστή Βασίλη Καρρά να έχει φύγει από τη ζωή. Ο αγαπημένος τραγουδιστής είχε επιλέξει να απαντήσει στα χυδαία δημοσιεύματα μέσω του δικηγόρου του.

«Ο Βασίλης Καρράς εκλαμβάνει με τον πλέον θετικό τρόπο το ενδιαφέρον του κόσμου και την αγάπη προς το πρόσωπό του. Γνωρίζει ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται για εκείνον και ότι έχει συμπαραστάτες στον αγώνα που δίνει» είπε πριν από λίγα 24ωρα ο δικηγόρος του στον ANT1.

«Όμως είναι ιδιαίτερα απογοητευμένος με την ανακύκλωση ψευδών ειδήσεων που αφορούν στην κατάσταση της υγείας του. Τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του ενοχλείται από τα δημοσιεύματα τα οποία τον εμφανίζουν σαν τον πρωταγωνιστή μιας τιτάνιας μάχης. Δεν είναι έτσι» συμπλήρωσε.

«Ένας απλός καθημερινός άνθρωπος είναι που δίνει τον δικό του αγώνα όπως χιλιάδες άλλοι συνάνθρωποί μας, οι οποίοι βρίσκονται στην ίδια ακριβώς κατάσταση με αυτόν και το ενδιαφέρον θα έπρεπε να είναι για το σύνολο των ανθρώπων που δίνουν τον δικό τους αγώνα και όχι μόνο για αυτόν. Δεν νιώθει θυμό. Απογοήτευση νιώθει από το γεγονός ότι δεν γίνεται σεβαστή η επιθυμία του» κατέληξε.