Το πρώτο… πιάτο της εμβόλιμης 6ης αγωνιστικής της Superleague σερβίρεται απόψε, με τις αναμετρήσεις Ολυμπιακός – Άρης και ΠΑΟΚ – Βόλος να ξεχωρίζουν.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν 4 νίκες σε ισάριθμα εντός έδρας ματς, σ’ αυτές τις πρώτες πέντε αγωνιστικές και θέλουν να διατηρήσουν το απόλυτο, ενώ από την άλλη οι Θεσσαλονικείς κυνηγήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα, με σκοπό να αναρριχηθούν και άλλο στον βαθμολογικό πίνακα.

«Όλα τα παιχνίδια και ειδικά αυτό κόντρα στον Άρη είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Παίζουμε με μια ομάδα που, εσείς το ξέρετε καλύτερα από μένα, πέρσι μας δημιούργησε πολλές δυσκολίες και πρόκειται για μια ομάδα που είναι πάρα πολύ δύσκολο να την κερδίσεις», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μαρτίνεθ.

«Παίζουμε με μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός, που έχει πολλούς καινούργιους, αλλά και πολλούς ποιοτικούς παίκτες, ένα πολύ γεμάτο ρόστερ. Έχει ξεκινήσει καλά ο ερχόμενος αντίπαλός μας στο πρωτάθλημα, αλλά και στο ευρωπαϊκό παιχνίδι (σ.σ. με αντίπαλο τη Φράιμπουργκ) η απόδοσή του ήταν πολύ καλή. Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Προετοιμαστήκαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε αυτές τις δύο ημέρες και αναλύσαμε τον αντίπαλό μας όπως έπρεπε. Πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι στο παιχνίδι μας για να ανταπεξέλθουμε», ήταν τα λόγια του Άκη Μάντζιου.

Η αποστολή του Άρη:

Cuesta, Χουτεσιώτης, Montoya, Odubajo, Ferrari, Matarrita, Fabiano Leismann, Brabec, Fran Velez, Darida, Verstraete, Jean Jules Mvondo, Doukoure, Pardo, Menendez, Moberg Karlsson, Suleymanov, Loren Moron, Zamora, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης.

Την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί στην Τούμπα τον πάντα επικίνδυνο Βόλο, έχοντας ως στόχο να πετύχει ακόμη ένα τρίποντο (4ο στα τελευταία έξι ματς), πριν το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Εκόνγκ, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης , Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Τζίμας, Σαμάτα .

Από την άλλη το σύνολο του Κώστα Μπράτσου δεν έχει ξεκινήσει ιδανικά τη σεζόν, όντας στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού, ψάχνοντας για βαθμό ή βαθμούς.

Η αποστολή του Βόλου:

Παπαδόπουλος, Κόστιτς, Αλχο, Τάχατος, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Λούνα, Κίτσος, Τσοκάνης, Μεταξάς, Γκλάβτσιτς, Τρουιγιέ, Κορνέτ, Μαχαίρας, Ενγκίν, Κόμπα, Μπερτόγλιο, Μωραϊτης, Μραζ, Γκαρσία.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα (27/9)

16:00 Παναιτωλικός – ΟΦΗ

18:00 Κηφισιά – Λαμία

20:30 Ολυμπιακός – Άρης

20:30 ΠΑΟΚ – Βόλος