Ο Γιώργος Αγγελόπουλος θρηνεί για τον θάνατο της μητέρας του, ο οποίος συνέβη λίγες ώρες μετά τον γάμο του με τη Δήμητρα Βαμβακούση. Ο πρώην παίκτης και νικητής του Survivor μέσα από τα social media την αποχαιρετά με φωτογραφίες και λόγια που προκαλούν συγκίνηση.

Μάνα και γιος είχαν πολύ δεμένη σχέση μεταξύ τους

To τελευταίο αντίο

Στη σημερινή ανάρτηση του ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους του για την κηδεία της μητέρας του, η οποία θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή στη Σκιάθο.

«Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στη Σκιάθο την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στις 12:00 το πρωί στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Λημνιάς», έγραψε ο Γιώργος Αγγελόπουλος δημοσιεύοντας μια από τις τελευταίες φωτογραφίες με την μητέρα του.

Η ανάρτησή του για την Εξόδιο Ακολουθία

Η δύσκολη περιπέτεια υγείας της μητέρας του

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε δεν την άφησε να βρεθεί ούτε στον γάμο του γιου της. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα του νοσηλευόταν στην εντατική από την Πέμπτη, σε ιδιωτικό νοσοκομείο των βορείων προαστίων. Μάλιστα η κατάσταση της υγείας της ήταν τόσο σοβαρή που ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν έτοιμος την ώρα που ντυνόταν γαμπρός, για το χειρότερο ενδεχόμενο.

Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Η ανάρτηση του αγαπημένου της γιου

Σε story που δημοσίευσε, κάτω από μια κοινή τους φωτογραφία, έγραψε: «Μάνα μου. Όπως τόσα χρόνια, έτσι και φέτος πάλεψες κυριολεκτικά με τον θάνατο άλλους εννιά μήνες. Μόνο εσύ ξέρεις πώς έφτασες ως εδώ».

«Αφού μας ευχήθηκες κι είδες ότι έγινε ο γάμος μας, τότε ηρέμησες. Σήμερα μου είπανε πως έφυγες. Δεν έφυγες, γιατί θα σε φέρω πάντα μαζί μου. Σε ευχαριστώ που είμαι γιος σου. Καλό παράδεισο μάνα μου» συμπλήρωσε.