Με τις κηδείες των δύο αδελφών, της Άντζελας και του Φίλιππου, που έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο δυστύχημα που είχε η ελληνική αποστολή που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στην Ντέρνα της Λιβύης, κλείνει ο κύκλος της τραγωδίας.

Τραγωδία στη Λιβύη: Ρίγη συγκίνησης στο Πεντάγωνο στην τιμητική τελετή για τους νεκρούς

Οι κηδείες των δύο αδελφών θα πραγματοποιηθούν το μεσημέρι του Σαββάτου τον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη και η ταφή τους θα γίνει στο Κοιμητήριο Βούλας.

Ο λίγων ημερών σύζυγος της 32χρονης Άντζελας, Δημήτρης Πελεκάνος με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook προσκαλεί όποιον επιθυμεί, αντί στεφάνων, να καταθέσει χρήματα υπέρ των πλημμυροπαθών της Ντέρνα.

Με αυτόν τον τρόπο, οι συγγενείς τους θέλουν τα τιμήσουν τη μνήμη της Άντζελας και του Φίλιππου, που πήγαν στη Λιβύη για να βοηθήσουν συνανθρώπους που υπέφεραν από τις φονικές πλημμύρες της κακοκαιρίας Daniel.

«Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε, αντί στεφάνων τα χρήματα να κατατεθούν υπέρ των πλημμυροπαθών στην πόλη Ντέρνα της Λιβύης.

Τράπεζα/ Bank: Πειραιώς/ Piraeus

Swift: PIRBGRAA

IBAN: GR1901716040006604164145250

Δικαιούχος/ Beneficiary: Antzela Moira Mandaliou».

Με αυτή τη φωτογραφία τους αποχαιρέτησε η αδερφή τους

Με μία συγκινητική φωτογραφία αποχαιρέτησε τα αδέρφια της Άντζελα και Φίλιππο η Λίλιαν Μανδαλιός.

Η κόρη του προέδρου της ελληνικής κοινότητας Βεγγάζης του Κανάκη Μανδαλιού, ανάρτησε στον λογαριασμό της στα social media μία φωτογραφία από το παρελθόν, στην οποία απεικονίζονται τα δύο αδέρφια της.