Με τρυφερά λόγια και γεμάτος περηφάνια μίλησε ο Στέφανος Κασσελάκης για τον σύντροφό του, Τάιλερ Μακμπέθ.

«Ο Τάιλερ μου έδειξε τι πάει να πει πραγματική ενσυναίσθηση» είπε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο «Πρωινό» για τον σύντροφό του.

«Το πώς μιλούσε στους ασθενείς που ήταν στις ΜΕΘ και ήταν σε κώμα, γιατί σκεφτόταν ότι μπορεί κάποια στιγμή να ξυπνήσουν. Και όντως μια ασθενής ξύπνησε και θυμόταν όσα της έλεγε και έγραψε ένα βιβλίο που ήταν αφιερωμένο σε εκείνον. Είναι ένα παιδί με χρυσή καρδιά και είναι τιμή μου που τον έχω δίπλα μου» είπε συγκινημένος ο Στέφανος Κασσελάκης για τον Τάιλερ.

«Ο τίτλος που έχει στις ΗΠΑ είναι αντίστοιχος με αυτόν του παθολόγου – γενικού ιατρού στην Ευρώπη. Μπορεί να κάνει επεμβάσεις, μπορεί να συνταγογραφήσει, ήταν και νοσηλευτής. Έχει περάσει χρόνια στις ΜΕΘ της Νέας Υόρκης επί κοροναϊού και χωρίς να πάρει απολαβές και μπόνους στο τέλος της χρονιάς. Είναι καταξιωμένος άνθρωπος για την ιατρική» είπε ακόμα.

Τι θα αλλάξει την επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ – «Δεν υπάρχουν στρατόπεδα»

Μιλώντας για τις εκλογές της Κυριακής, ο Στέφανος Κασσελάκης, είπε ότι αν αναδειχθεί πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα υπάρξει «δυνατή προοδευτική αντιπολίτευση, θα είμαστε μέσα στην κοινωνία θα αποκαλύπτουμε την κακοδιαχείριση από τη Νέα Δημοκρατία και θα βγάζουμε μπροστά το δικό μας πρόταγμα για να φέρουμε Δικαιοσύνη».

Ερωτηθείς για την μεταστροφή στελεχών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που τις τελευταίες ημέρες δηλώνουν ότι στηρίζουν εκείνον, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε:

«Δεν υπάρχουν στρατόπεδα, υπάρχει μια κυβέρνηση με στυγνό δεξιό πρόσημα και από την άλλη πλευρά είμαστε εμείς που θέλουμε να χτίσουμε κοινωνικό κράτος».

«Η εικόνα μου είναι ανούσια στον απλό Έλληνα πολίτη που θέλει έναν άνθρωπο να τον ακούει και να του λύνει τα προβλήματα του. Η λάμψη ξεθωριάζει. Εδώ είναι η πατρίδα μου και θέλω να αφήσουμε μια παρακαταθήκη για την επόμενη γενιά, όπως έκανε και ο Αλέξης Τσίπρας για τον ΣΥΡΙΖΑ. Έχω έρθει για να προσφέρω στον τόπο ό,τι μπορώ. Είναι οικογενειακή απόφαση, το αποφασίσαμε μαζί με τον Τάιλερ» τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης.