Αλλάζει το σκηνικό του καιρού από τη Δευτέρα με τον διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά, να ανακοινώνει ότι αναμένεται να εκδοθεί και έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του διευθυντή της ΕΜΥ, η νέα κακοκαιρία θα πλήξει και πάλι τη Θεσσαλία, που «ισοπεδώθηκε» από τον Daniel και από Τρίτη και Τετάρτη θα επεκταθεί και σε άλλες περιοχές.

«Ερχεται κακοκαιρία που θα θυμίζει Daniel» λέει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης

Καιρός: Αιχμηρή ανάρτηση Κολυδά στις προβλέψεις για νέα κακοκαιρία τύπου «Daniel»

Δείτε την ανάρτηση:

Μαρουσάκης για νέο κύμα κακοκαιρίας: «Η Θεσσαλία μέσα στις επικίνδυνες περιοχές»

Για το νέο κύμα κακοκαιρίας μίλησε και ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης, και προειδοποίησε πως όλα δείχνουν η Θεσσαλία να είναι μία από τις περιοχές που θα βρεθούν στο επίκεντρό της.

Στη σχετική ανάρτησή του στο Facebook επισημαίνει επίσης πως τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα αφήσουν μεγάλο όγκο νερού από Δευτέρα μεσημέρι μέχρι και την Τετάρτη.

«Καλοκαιρινός ο καιρός στη χώρα μας και προετοιμαζόμαστε για ένα οργανωμένο και με διάρκεια κύμα κακοκαιρίας που θα αρχίσει να μας απασχολεί από την Κυριακή και από τα βορειοδυτικά και τοπικά θα αφήσει μεγάλο όγκο νερού με τα προγνωστικά να θέλουν και την περιοχή της Θεσσαλίας δυστυχώς μέσα στις επικίνδυνες περιοχές» γράφει συγκεκριμένα ο μετεωρολόγος.

Σύμφωνα με τον ίδιο πρόκειται για μια κακοκαιρία που μάς έρχεται από την Ιταλία και θα ξεκινήσει από το βόρειο Ιόνιο και θα επηρεάσει πρόσκαιρα την κεντρική Μακεδονία. Μετά σιγά σιγά τα φαινόμενα θα αρχίσουν να περιορίζονται από τη Θεσσαλία και πιο νότια.

Σημείωσε, δε, ότι το νέο κύμα κακοκαιρίας θα δώσει σχετικά μεγάλα ύψη βροχής και ιδιαίτερη προσοχή θέλει και η περιοχή της Λαμίας αλλά και η Πελοπόννησος.