Πατέρας και γιος συνελήφθησαν για τη δολοφονία του 33χρονου συγγενή τους χθες το βράδυ σε καταυλισμό Ρομά στη Σπάρτη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία δράστης είναι ο 45χρονος θείος του θύματος που μετά το φονικό εξαφανίστηκε και τελικά εντοπίστηκε και συνελήφθη στην Τρίπολη.

Παράλληλα εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 20χρονος γιος του 45χρονου σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες (20.9.2023) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του δήμου Σπάρτης, έπειτα από διαπληκτισμό, ο 45χρονος μετέβη πεζός μαζί με τον 20χρονο γιο του στην οικία του 33χρονου, όπου ο 45χρονος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο τον 33χρονο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Επιπλέον, ο 20χρονος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και τραυμάτισε ελαφρά έναν ανήλικο.

Ο 33χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Σπάρτης όπου συγκεντρώθηκαν συγγενείς και φίλοι του θύματος. Όταν ανακοινώθηκε ο θάνατός του επικράτησε ένταση και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης πριν τη δολοφονία ο 20χρονος διαπληκτίστηκε με τον 33χρονο ξάδερφό του. Στην συνέχεια ο νεαρός πήγε με τον πατέρα του στο σπίτι του 33χρονου.

Και οι δύο κρατούσαν κυνηγετικές καραμπίνες.

Ο 45χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 33χρονο ενώ ο 20χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε ελαφρά τον 16χρονο αδερφό του θύματος.

Στη συνέχεια οι δυο δράστες τράπηκαν σε φυγή και τελικά εντοπίστηκαν σήμερα στην Τρίπολη και συνελήφθησαν.