Ο Ολυμπιακός μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια με 1-1, στρέφει την προσοχή του στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League, όπου θα κοντραριστεί με την Φράιμπουργκ στο κατάμεστο Καραϊσκάκη.

Οι ερυθρόλευκοι μετά το ματς με την Ένωση στην «Opap Arena» παίζουν στο Φάληρο με σκοπό να ξεκινήσουν με τρίποντο κόντρα στη γερμανική ομάδα που αντιμετώπισαν και πέρσι. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ γνωρίζει τη σημασία του παιχνιδιού και το πόσο κομβικό είναι να ξεκινήσει η ομάδα του με τρεις βαθμούς από την πρώτη αγωνιστική.

Από εκεί και πέρα, ο Ισπανός τεχνικός δεν είχε πολύ χρόνο να προετοιμάσει την ομάδα του, καθώς από την Κυριακή μέχρι την Πέμπτη έχει να δοκιμάσει τους παίκτες που θα ξεκινήσουν την Πέμπτη. Αξίζει να σημειωθεί πως θα πάρει τις αποφάσεις του για την ενδεκάδα κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, καθώς θέλει πρώτα να δει και την κατάσταση όλων των παικτών που αγωνίστηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αν είναι δηλαδή σε θέση να πάρουν φανέλα βασικού και κόντρα στους Γερμανούς ή θα χρειαστεί να μπουν άλλοι στις θέσεις του με πιο φρέσκα πόδια. Για αυτό τον λόγο και η ενδεκάδα είναι… γρίφος μέχρι στιγμής με τον Μαρτίνεθ να θέλει να χρησιμοποιήσει τους πιο έτοιμους παίκτες του ρόστερ του.

Η Φράιμπουργκ είναι ένα σύνολο που θα βάλει δύσκολα στον Ολυμπιακό, είναι ένα απαιτητικό ματς και ο Μαρτίνεθ θέλει να έχει όσο πιο δυνατόν πιο φρέσκια την ομάδα του. Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν έχει κάνει ιδιαίτερες δοκιμές για την ενδεκάδα, όμως φαίνεται να έχει στο μυαλό του και την επιλογή του Βιθέντε Ιμπόρα ως μία έξτρα λύση στα χαφ σε ένα 4-3-3, αλλά και λόγω του ύψους που διαθέτει. Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν κάπως στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν το ματς με τη Φράιμπουργκ…