Σοκάρει η άγρια δολοφονία ενός ζευγαριού στη Φλόριντα από τα χέρια του θετού τους γιου, τον οποίο υιοθέτησαν από ορφανοτροφείο στην Ουκρανία.

Ο 21χρονος Ντίμα Τάουερ κατέσφαξε τους θετούς γονείς του, Ρόμπι και Τζένιφερ Τάουερ, που τον υιοθέτησαν πριν από ετπά χρόνια. Το ζευγάρι βρέθηκε νεκρό στο πάτωμα του σπιτιού του.

«Ήταν δύο πραγματικά καλοί, στοργικοί άνθρωποι» δήλωσε ο θείους του 21χρονου, Γουόρεν Ράινς, στη New York Post.

«Ήταν οι μόνοι άνθρωποι στη ζωή του που προσπάθησαν να τον βοηθήσουν και του φέρθηκαν με αγάπη» λέει.

Ο Ντίμα Τάουερ έχασε τη μητέρα του όταν ήταν παιδί και ο αλκοολικός πατέρας του τον εγκατέλειψε.

«Τον βρήκαν σε ένα ορφανοτροφείο σαν φυλακή, είχε μελανιές»

Όπως περιγράφει ο θείος του 21χρονου, ο Ρόμπι και η Τζένιφερ δεν μπορούσαν να κάνουν παιδιά και αποφάσισαν να υιοθετήσουν το τότε 14χρονο αγόρι με το σκληρό παρελθόν.

«Όταν τον είδαν στο ορφανοτροφείο είχε μελανιές. Όταν έβγαιναν έξω για φαγητό, έτρωγε έξι χοτ ντογκ. Ήταν λες και βρισκόταν σε φυλακή» περιγράφει ο Γουόρεν Ράινς.

Όμως οι Τάουερ ήταν πεπεισμένοι ότι ο γιος του θα τα ξεπερνούσε όλα με την άνευ όρων αγάπη τους και τη γενναιοδωρία τους.

Προσπάθησαν να τον βοηθήσουν να εγκλιματιστεί στη νέα του ζωή και στο σχολείο, όπου, όμως έμπλεκε συχνά σε καυγάδες.

Τον έγραψαν σε σχολή πυγμαχίας, όμως, όπως λέει ο θείος του, «δεν ήθελε να μάθει να πυγμαχεί, ήθελε απλά να χτυπάει».

«Δεν ήταν όλα μαύρα, υπήρχαν και καλές περίοδοι, όμως νομίζω ότι ο Ντίμα είχε ήδη πολύ μίσος μέσα του πριν έρθει στη Φλόριντα. Και απλά ξέσπασε στους πιο δικούς του ανθρώπους» συγκλονίζει ο θείος του.

«Του συγχωρούσαν τα πάντα και του έκαναν όλα τα χατίρια»

Πριν από τρία χρόνια ο Ντίμα έριξε μπουνιά στον θείο του και εκείνος αναγκάστηκε να καλέσει την αστυνομία. Πήγε για λίγο καιρό να ζήσει με συγγενείς της θετής του μητέρας, όμως ο πατέρας του επέμενε να επιστρέψει στο σπίτι τους.

«Τόσο πολύ τον αγαπούσε. Του συγχωρούσαν τα πάντα, του πήραν αυτοκίνητο και του έκαναν όλα τα χατίρια» λέει ο θείος του.

Πολλές λίμνες αίματος στο σπίτι – Κρύφτηκε σε δάσος μετά τη δολοφονία

Σύμφωνα με την αστυνομία, το κίνητρο του 21χρονου παραμένει αδιευκρίνιστο και στο σπίτι υπήρχαν μεγάλες λίμνες αίματος, πράγμα που δείχνει ότι η επίθεση ήταν σφοδρή και παρατεταμένη.

Ο 21χρονος αφότου σκότωσε τους γονείς του, διέφυγε και κρύφτηκε σε ένα δάσος κοντά στο σπίτι τους. Συνελήφθη μετά από οκτώ ώρες.