Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βλέπει τους Μιλγουόκι Μπακς στην post season να μην προσπαθούν να δημιουργήσουν γύρω του μια ομάδα, που ξεκάθαρος στόχος της θα είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, εφόσον στο ρόστερ της έχει έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο.

Ο δις MVP του NBA, δεν μπορεί να κρύψει τη δυσφορία του για το κλίμα στα «Ελάφια», γεγονός που σχολιάζουν πλέον και παλαίμαχοι παίκτες της Λίγκας.

Ο πρώην παίκτης των Φοίνιξ Σανς, που πέρασε και από τη χώρα μας με τη φανέλα του Ολυμπιακού, Έντι Τζόνσον, μίλησε για τη στάση που κρατά ο Γιάννης απέναντι στους Μπακς και τη διοίκηση της ομάδας, αλλά και τι προσπαθεί να πετύχει με αυτό.

Ο Τζόνσον καλεσμένος στο «SiriusXM NBA Radio», είπε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο:

«Ο Γιάννης δεν συμβιβάζεται με τίποτα. Θέλει με αυτό τον τρόπο να στείλει ένα μήνυμα όχι μόνο στους συμπαίκτες του, αλλά και στο front office πως δεν είναι ικανοποιημένος.

Ο Γιάννης δείχνει να βρίσκεται σε απόγνωση με όλα όσα συμβαίνουν στους Μπακς και χαίρομαι πολύ που συμβαίνει αυτό».

Η αναγνώριση της άσχημης κατάστασης που επικρατεί στην ομάδα του Μιλγουόκι από ανθρώπους που έχουν ζήσει αρκετά χρόνια μέσα στο χώρο του μπάσκετ, είναι κάτι που θα πρέπει να τους προβληματίσει, αν θέλουν να επαναλάβουν την επιτυχία του 2021, έχοντας τον κορυφαίο παίκτη του NBA στην ομάδα τους.