Συνεχίζει να διαφεύγει της διαδικασίας του αυτόφωρου ο νταής εφοπλιστής Γιάννης Καραγιώργης μετά την τραμπούκικη επίθεση που έκανε ο ίδιος και οι μπράβοι του κατά του Συμβούλου Έκδοσης της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ, Γιώργου Παπαχρήστου.

Η επίθεση κατά του δημοσιογράφου, η οποία προκάλεσε τον τραυματισμό του, σημειώθηκε κατά την ανάπαυλα του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπράγκα το βράδυ της Τρίτης, μπροστά σε δεκάδες φιλάθλους που παρακολουθούσαν αποσβολωμένοι όσα εξελίσσονταν μπροστά στα μάτια τους.

Ο νταής εφοπλιστής έτρεξε να εξαφανιστεί μετά την τραμπούκικη επίθεση, ενώ ο Γιώργος Παπαχρήστος, αφού ολοκλήρωσε τις προληπτικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά του τραμπούκου εφοπλιστή, ο οποίος αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές στο πλαίσιο του Αυτοφώρου.

Ωστόσο, μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές ο ίδιος δεν έχει συλληφθεί, κάτι που προκαλεί ερωτήματα. Οι διευθύνσεις του σπιτιού του και της εταιρείας του είναι γνωστές στις Αρχές.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος κρύβεται στο σκάφος του SILY στη Μαρίνα της Βουλιαγμένης.

Ένα από τα ερωτήματα που φυσιολογικά προκύπτουν είναι αν η διαδικασία του Αυτοφώρου είχε κινηθεί για κάποιον μη επώνυμο πολίτη, και όχι για τον συγκεκριμένο εφοπλιστή, θα υπήρχε η ίδια καθυστέρηση από τις Αρχές; Ή μήπως υπάρχουν πολίτες που ανήκουν σε ξεχωριστή κατηγορία λόγω του στάτους τους;

Πώς έγινε η επίθεση – Καταδίκη από κόμματα και φορείς

Όπως έγινε γνωστό, ο Γιάννης Καραγιώργης, συνοδευόμενος από δύο μπράβους, πλησίασε τον Γιώργο Παπαχρήστο την στιγμή που συνομιλούσε με συνάδελφο του δημοσιογράφο και τον αιφνιδίασε χτυπώντας τον, με γροθιές στο πρόσωπο και το κεφάλι.

Η επίθεση έγινε εντελώς απροειδοποίητα και χωρίς να μεσολαβήσει κάποιου είδους διάλογος μεταξύ των δύο ανδρών, με τον δημοσιογράφο να αδυνατεί να αντιληφθεί, τον εμφανή λόγο ο οποίος την προκάλεσε.

Όπως προαναφέρθηκε ο νταής εφοπλιστής, συνόδευσε την επίθεση με απειλές ότι «θα σκοτώσει» τον δημοσιογράφο, ότι «είναι τελειωμένος», ενώ σε κάποια στιγμή έδωσε εντολή στους μπράβους του «να τον σκοτώσουν» επί τόπου!

Παράλληλα, ευρισκόμενος σε κατάσταση εκτός εαυτού, προχώρησε σε συκοφαντικές αναφορές, αλλά και αδιανόητες ύβρεις για τον Γιώργο Παπαχρήστο και την οικογένειά του.

Πολλές είναι οι αντιδράσεις μετά την τραμπούκικη επίθεση στον Γιώργο Παπαχρήστο. Την επίθεση έχουν καταδικάσει η κυβέρνηση, η αντιπολίτευση, η ΕΣΗΕΑ και πολλοί δημοσιογράφοι.