Τραγωδία στην άσφαλτο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στη Βούλα.

Ένας 20χρονος βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο ενώ η 20χρονη φίλη του να δίνει μάχη με τη ζωή.

Το τροχαίο συνέβη στις περίπου στις 4 τα ξημερώματα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, στο ύψος του πρώην ΠΙΚΠΑ Βούλας.

Εκτιμάται ότι ο 20χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί της πορείας του και να καρφωθεί σε δέντρο.

Χρειάστηκε μάλιστα η επέμβαση της Πυροσβεστικής, η οποία απεγκλώβισε τα δύο νεαρά άτομα χωρίς τους αισθήσεις τους.

Μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 20χρονου. Η 20χρονη φίλη του νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένη σε κρίσιμη κατάσταση.

Προανάκριση από την Τροχαία

Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί η Τροχαία, η οποία αναζητεί βίντεο ή μάρτυρες προκειμένου να διαπιστώσει πώς και τι συνέβη, αν υπήρξε κάποιο εμπόδιο που επιχείρησε να αποφύγει ο οδηγός κ.λπ.

Το όχημα βγήκε από το οδόστρωμα και σύρθηκε μέχρι τις ράγες του Τραμ έχοντας μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα σιδερικών. Τώρα, η 20χρονη δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Τρεις νεαροί νεκροί σε τροχαία τις τελευταίες 48 ώρες σε Εύβοια, Ροδόπη και Βούλα

Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος τις τελευταίες 48 ώρες σε Εύβοια, Ροδόπη και Βούλα, όπου έχασαν τη ζωή τους δύο 20χρονοι και ένας 21χρονος.

Το πρώτο χρονικά τροχαίο δυστύχημα έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου, στο Μαντούδι Ευβοίας, όταν ένας 21χρονος φοιτητής, επέβαινε μαζί με άλλους τρεις φίλους του σε ΙΧ. Το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με συνέπεια να χάσει τη ζωή του ο 21χρονος και να τραυματιστούν οι υπόλοιποι επιβαίνοντες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Το βράδυ της Κυριακής (27/8), σημειώθηκε άλλο ένα τροχαίο δυστύχημα με θύμα ένα ακόμη νεαρό άτομο, στη Ροδόπη. Ένας 20χρονος μοτοσικλετιστής προσέκρουσε με όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, στον κάθετο άξονα Νυμφαίας – Μακάζα, με συνέπεια να χάσει τη ζωή του ο νεαρός αναβάτης.

Οι επιβάτες του ΙΧ μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείο Κομοτηνής, ενώ στο σημείο έσπευσαν η Τροχαία και η Πυροσβεστική.