Την πρώτη του νίκη στη φετινή Superleague πανηγυρίζει ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος και επιβλήθηκε του ΟΦΗ με σκορ 3-0 εντός έδρας, στο πλαίσιο της 2η αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι Αρκάδες έβαλαν από νωρίς στον αγώνα τις… βάσεις για μια άνετη επικράτηση αφού σκόραραν δύο φορές μέσα σε επτά λεπτά, με τον τρίτο γκολ να έρχεται στο φινάλε της αναμέτρησης. Πρώτη ήττα για τους Κρητικούς στη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά για τον Αστέρα που βρήκε τον τρόπο να προηγηθεί με… δράστη τον Μπαρτόλο στο 14ο λεπτό, κάνοντας το 1-0.

Οι παίκτες του Μίλαν Ράσταβατς δεν σταμάτησαν εκεί καθώς επτά λεπτά αργότερα, και συγκεκριμένα στο 21′, έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα με τον Μιριτέγιο να γράφει το 2-0 για την ομάδα του. Σκορ που έμεινε μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ πήρε τα ηνία του ματς και προσπάθησε να απειλήσει για να μειώσει στο σκορ. Ωστόσο το γκολ δεν ερχόταν, με τους Αρκάδες να κρατούν σχετικά εύκολα το υπέρ του αποτέλεσμα όπως αυτό είχε διαμορφωθεί στα πρώτα 45 λεπτά.

Το ματς μας επεφύλασσε ακόμα ένα τέρμα, και αυτό για τον Αστέρα. Σκόρερ ο Καλτσάς στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων όπου διαμορφώθηκε το τελικό 3-0.