Τραγικό θάνατο βρήκε ένα κορίτσι μόλις 11 ετών στο Τέξας λίγες ώρες αφότου είχε πει στον μπαμπά της ότι κάποιος ήταν έξω από την πόρτα του σπιτιού τους.

Ο Carmelo Gonzalez γύρισε από τη δουλειά του και βρήκε το παιδί του νεκρό κάτω από το κρεβάτι, πέντε ώρες αφότου η μικρή Maria του είχε στείλει μήνυμα ότι κάποιος τους χτυπούσε την πόρτα.

Κως: 19χρονη τουρίστρια κατήγγειλε τον βιασμό της από 39χρονο

«Της είπα να μην ανοίξει γιατί έφτανα στη δουλειά και μου είπε ότι ήταν στο κρεβάτι της» δήλωσε ο 32χρονος, σύμφωνα με τη New York Post.

Η 11χρονη έστειλε το μήνυμα στον πατέρα της γύρω στις 10 η ώρα το πρωί του Σαββάτου και λίγο αργότερα εκείνος ζήτησε από συγγενείς τους που μένουν στο ίδιο κτήριο «να ελέγξουν τι συνέβαινε γιατί δεν είχε νέα της» είπε ο αρχηγός της αστυνομίας της Pasadina, Josh Bruegger. Οι θείοι της βρήκαν την πόρτα του σπιτιού ανοιχτή αλλά «δεν βρήκαν το παιδί μετά από μια πρόχειρη ματιά» συμπλήρωσε.

Πηγή: ABC 13/KTRK

«Την είχαν αφήσει στο καλάθι των απλύτων»

Ο 32χρονος πατέρας γύρισε γύρω στις 3 το μεσημέρι στο σπίτι και βρήκε το άψυχο σώμα του παιδιού μέσα σε ένα καλάθι για τα άπλυτα κάτω από το κρεβάτι του.

«Την άφησαν κάτω από το κρεβάτι σε μια πλαστική σακούλα» λέει συγκλονισμένος για το 11χρονο παιδί που, προτού στραγγαλιστεί βιάστηκε και χτυπήθηκε με αμβλύ όργανο στο κεφάλι.

Μέχρι στιγμής, η αστυνομία δεν έχει προχωρήσει σε ταυτοποίηση υπόπτων για το φρικιαστικό αυτό έγκλημα. «Σε αυτό το σημείο ο πατέρας δεν αντιμετωπίζεται ως ύποπτος και το άλλοθί του ελέγχεται» σύμφωνα με τον Bruegger.

Μπαμπάς και κόρη ζούσαν στο διαμέρισμα οι δυο τους και η μητέρα του παιδιού ζει στη Γουατεμάλα.

Στο σπίτι δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης και η πόρτα ήταν κλειστή αλλά ξεκλείδωτη αφότου οι θείοι της 11χρονης είχαν μπει για να ελέγξουν την κατάστασή της.

Στην περιοχή υπάρχουν κάμερες ασφαλείας που δεν είναι βέβαιο ότι λειτουργούσαν λόγω πρόσφατων καταιγίδων.

«Είναι εξαιρετικά ύποπτο ότι ο μπαμπάς της έφυγε για δουλειά και σε μισή ώρα κάποιος χτυπούσε την πόρτα τους» είπε ο αρχηγός της αστυνομίας εκτιμώντας ότι ο δολοφόνος πιθανότατα ήξερε ότι το παιδί ήταν μόνο του στο σπίτι.